ušuškano i moderno

Savršen spoj umetnosti, udobnosti i autentičnih detalja: Stan Iskre Brajović u srcu Vračara je PRAVI MALI RAJ

0

Ćerka Voje Brajovića uživa u porodičnom dom u srcu Beograda, koji je opremila baš po svom ukusu 

ZAVIRITE U STAN ISKRE BRAJOVIĆ NA VRAČARU
ZAVIRITE U STAN ISKRE BRAJOVIĆ NA VRAČARU foto: Sonja Spasić

Poznata srpska glumica Iskra Brajović, ćerka čuvenog Voje Brajovića, jedna je od onih javnih ličnosti koje svoj život drže podalje od znatiželjne javnosti. 

 

Iskra je svoju ćerku Ines odgajala u malom ušuškanom stanu na Vračaru koji je uredila baš prema svojim potrebama. Ona veoma voli umetnost, pa ne iznenađuje što je njen dom mesto u kojem je naparavljen savršen balans.

 

Iskra je svojevremeno podelila nekoliko fotografija na društvenim mrežama, na osnovu kojih smo donekle mogli da zavirimo u ovo njeno malo parče raja

 

Dnevna soba je prostrana, sa slikama na gotovo svakom zidu, a nameštaj u vedrim bojama, među kojima pretenduje bela. Polica za televizor načičkana je raznim ukasima, a ono što su svi primetili jeste i da je baš ona mesto koje njene mačke obožavaju i na kojem često odmaraju.

 

Šareni tepih daje dozu radosti i vedrine, dok nameštaj u sivoj boji predstavlja mesto na kojem najradije cela porodica provodi slobodno vremene.

 

Jedan ceo zid Iskra je ofarbala u zeleno, što doprinosi prijatnijem osećaju i relaksaciji, kako za oči tako i za um. To je posebno značajno jer Iskra često praktikuje jogu u svom domu, a jednu fotografiju koja o tome svedoči podelila je sa pratiocima. 

 

1 / 5 Foto: Instagram / iskrabrajovic

Kako je Iskra majka, bilo joj je važno da joj kuhinja bude prostrana, u vedrim bojama i da bude dobro opremljena svim uređajima koji mnogo olakšavaju svakodnevno funkcionisanje.

 

U glumičinom domu ima mnogo sitnih figurica, uspomena, fotografija, koje čitavom prostoru daju autentičnost i lični pečat.

 

Bonus video:

 

Gde sad živi Milan Stanković?

 

makonda-tracker