iskreno

"Nikad nisam bila njegov prioritet": Iskra Brajović ne krije da sa ocem Vojom NEMA blizak odnos

0

Glumica Iskra Brajović, ćerka slavnog Voje Brajovića, obično ne priča previše o privatnom životu, ali sada je otkrila manje poznat detalj o svojoj porodici — da s legendarnim glumcem i svojim ocem nije izgradila prisan odnos

foto: Instagram
foto: Instagram

Iskra Brajović (34) privukla je pažnju javnosti brojnim ulogama, a uz njeno ime uvek se vezuje i ime Voje Brajovića, njenog oca i jednog od najcenjenijih glumaca na našim prostorima.


Kako Iskra ističe, iako njen otac i ona imaju "divan odnos", oni nisu preterano bliski.


Pune 24 godine sam živela samo sa majkom, a sada živim sa svojom ćerkom Ines. Za sve to vreme moj otac je izgradio drugu porodicu, sa drugom ženom. Bez obzira na to što mi imamo divan odnos, nismo na taj način prisni i bliski, tako da nikada nisam bila njegov prioritet da mi na neki način pomogne ili da me savetuje — rekla je glumica jednom prilikom.

 

1 / 3 Foto: Vladimir Šporčić, Kurir


Ona je tada objasnila da će pre reći da je ćerka legendarne majke, a ne legendarnog oca.


Zavidim deci poznatih roditelja koja imaju bolji odnos sa očevima, jer ja ga prosto nemam. Imam legendarnu majku i pre ću reći da sam ćerka legendarne majke, koja me je izvela na put, a ne ćerka legendarnog oca. Sada ću govoriti da sam ja majka legendarne Ines, koja će biti jedna velika faca — rekla je Iskra.

 


Iskra Brajović rođena je u braku Voje Brajovića s Ljiljanom, koja je bila glumčeva velika ljubav u mladosti. Nekadašnji par poznavao se od detinjstva, svoju ljubav su krunisali brakom, u kom su dobili sina Vukotu i ćerku Iskru, ali sreća nije potrajala. Razveli su se kad je Voja imao 53 godine, nakon čega je stupio u vezu s 23 godine mlađom glumicom Milicom Mihajlović. Njih dvoje su u braku od 2002. godine, a godinu dana kasnije dobili su sina Relju.


 

 

makonda-tracker