RODITELJ MORA DA IMA AUTORITET

"Devojčice moraju da znaju da kažu NE": Iskra Brajović otvoreno o MAJČINSTVU i svojim metodama vaspitanja

0

Iskra Brajović je nedavno otkrila da se pomirila sa bivšim mužem, a sada se dotakla i izazova sa kojima se suočava, kao i oko vaspitanja ćerke.

foto: Instagram
foto: Instagram

Iskra Brajović potiče iz umetničke porodice, a po svemu sudeći i njena ćerka je krenula tim stopama. Nedavno se pojavila i vest da se glumica tri godina nakon razvoda ipak pomirila sa bivšim partnerom Sinišom Babićem.

 

Mala Ines ima pet godina, a već ima duži staž u pozorištu, ali i priznanja, a naša glumica je istakla da je kao majka imala veću tremu od ćerke.

 

- Ja imam jako veliku tremu od nje. Već je učestvovala ranije, ovo je njen drugi nastup. Već se dosta i infiltrirala u Puž, ja sam je zarazila. U stomaku je čak igrala (smeh). Uvek imam tremu, uvek kontrolišem da vidim da li lepo radi, da li je fina, da li sluša drugu decu. Bitno mi je da nije busadžija i da je deo celog tima - rekla je ona za Blic.

 

Iskra smatra da je najveći izazov danas ne podleći liberalizmu, ali i ne smatra da roditelj treba da bude prestrog, međutim dotakla se i svojih metoda vaspitanja.

 

1 / 5 Foto: Instagram

 

- Moja ćerka ima 5 i po godina i sva sreća nije u pubertetu i tom nekom najgorem dobu koji me tek čeka, ali počela je da mi se povereava kad primeti da neko dete radi nešto loše. I onda je ja pitam šta misli, što je to loše, ali i što je dobro ako nešto neko dobro uradi. Ono što je učim je da ne bude povodljiva i da svako od nas ima dva izbora. Da kaže da hoće da nešto uradi, ali i nešto da neće. I onda je sve mnogo lakše. Devojčice moraju da znaju da kažu “ne” - iskrena je bila ona.

 

Glumica ističe da nije sve za decu što je tako etiketirano i da roditelji prvenstveno treba dobro da obrate pažnju na sadržaj koji se plasira. 

 

Podsetimo, nedavno se Iskran osvrnula i o svom odnosu sa ocem Vojom Brajovićem, nakon što su mediji pisali da on nije najbolji. Kako je Iskra objasnila, njeni roditelji i danas su njeni najbolji prijatelji i najveća podrška.

 

 

makonda-tracker