stvoreno za uživanje

Biblioteka, na zidovima umetnine, sve u pastelnim bojama: Zavirite u MALI RAJ u kojem Maja Nikolić živi sa porodicom

1

Lepa voditeljka stvorila je za sebe i svoje najdraže dom iz snova 

foto: Instagram / majanikolicmaja
foto: Instagram / majanikolicmaja

Lepu voditeljku Maju Nikolić godinama gledamo na malime ekranima. Voditeljski posao zna da bude veoma stresa i naporan, pa je potrebno svakog dana posvetiti dovoljno vremena sebi i odmorite se.

 

Upravo to je na umu imala Maja Nikolić kada je svoj dom opremala nameštajem i detaljima koji su mu dali pečat koji ima samo pravi porodični dom.

 

Naime, njeno malo parče raja u srcu Dedinja opremljeno je tako da njoj i njenim najvoljenijim članovima porodice nudi samo najbolje.

 

 

Udoban i praktičan nameštaj u pastelnim bojama u dnevnoj sobi je mesto gde cela porodica provodi najviše vremena.

 

Na više mesta u stanu postavljene su velike police koje su ispunjene brojnim knjigama koje Maja čita s velikim zadovoljstvom kada god za to ima priliku. Upravo to je jedno od najomiljenijih delova u njenom prelepom domu.

 

 

Maja je neko ko ne deli često detalje iz života sa javnošću, ali na osnovu fotografija koje je podelila na društvenim mražama mogli smo da delimično zavirimo u njen mali porodični raj.

 

 

Maja živi sa suprugom Aleksandrom, ćerkama Teom i Tiom, i sinom Darkom. Lepa voditeljka je oduvek volela kuću, pa je tako njen dom ušuškan zelenilu, a omiljeno mesto gde sa decom uživa tokom lepih letnjih dana jeste uređena bašta.

 

 

Čini se da je to jedno od omiljenih mesta cele porodice, a kako i ne bi bilo kad je skriveno od znatiželjnih pogleda i predstavlja idealan način da se pobegne od užasne letnje gužve, vreve i žege tokom vrelih letnjih dana.

 

 

 

 

makonda-tracker