veličanstveno

Igrala je oko šipke i krala da bi preživela: Čuvena lepotica danas živi u RAJU, a ova kuća je njen ROĐENDANSKI POKLON

0

Otkako je suprugu oprostila prevaru, on poznatoj muzički ne prestaje da daje vredne poklone i pokušava da obriše prošlost luksuzom, a pre dve godine ju je obradovao skupocenom vilom u zemlji njenih predaka

Kuća Kardi Bi u Dominikani
Kuća Kardi Bi u Dominikanifoto: AtlantiqueSud via The Grosby Group / Grosby Group / Profimedia

Reperka Bekalis Marlenis Almanzar, poznatija svetu kao Kardi Bi, nikada nije krila koliko je težak život imala.


Pre nego što je zakoračila u muzičku industriju, bila je samo još jedna siromašna devojka u Njujorku, rođena u porodici doseljenika. Njena majka je iz Trinidada, dok je njen otac došao u Ameriku iz Dominikanske Republike tragajući za boljim životom.


Kardi Bi je radila kao striptizeta i suočila se s mnogim teškim i opasnim situacijama, a , a neko vreme je Holivudom kružila priča da je u tim danima Kardi drogirala muškarce i pljačkala ih, što je ona i potvrdila.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cardi B (@iamcardib)


Nikad nisam tvrdila da sam savršena, niti da dolazim iz savršenog sveta – objasnila je Kardi i naglasila da ona ne glorifikuje loše stvari koje je radila. –Tako sam birala jer u to vreme nisam imala mnogo opcija.

 

Godinama kasnije, Kardi je jedna od najuspešnijih žena sveta, a to prati i materijalno bogatstvo. Ona, kao i njena petogodišnja ćerka Kalčr, ima zavidnu kolekciju "birkinki", mnogo skupih automobila i nekretnina, a jedna od kuća u kojoj najviše voli da provodi vreme je vila kojom ju je suprug Ofset obradovao za 29. rođendan 2021. godine.

 

Pogledajte kako izgleda ova neverovatna kuća.

1 / 6 Foto: AtlantiqueSud via The Grosby Group / Grosby Group / Profimedia


Reper, s kojim je Kardi ranije raskidala jer ju je varao, daje sve od sebe da se iskupi zbog svojih grešaka iz prošlosti, a deo njegovih izvinjenja je i luksuzna vila u Dominikanskoj Republici, zemlji reperkinih predaka.


On ju je pre dve godine obradovao novoizgrađenom kućom vrednom 1,5 miliona dolara, nakon što ju je čuo kako želi da ima dom i na Karibima. Izbor je bio na vilu na plaži koja ima sedam spavaćih soba i sedam kupatila, kaoi više od 700 kvadrata prostora za život.

 

Kuća je najkvalitetnije opremljen deo kuće Kardi bi na dominikani
Kuća je najkvalitetnije opremljen deo kuće Kardi bi na dominikanifoto: AtlantiqueSud via The Grosby Group / Grosby Group / Profimedia

Kuća ima dva glavna ulaza, 24-časovno obezbeđenje, a visoka je četiri sprata.
Jedan od najkvalitetnije opremljenih delova vile je kuhinja, uređena po najmodernijim standardima i italijanskom dizajnu, sa savremenim aparatima i odvojenim frižiderom za vino.

 

BONUS VIDEO

Vesna Zmijanac - kuća na Bukulji

 

makonda-tracker