kao iz mašte

Morska oaza u kojoj stanuje LJUBAV: Zavirite u komadić raja u kom Suzana Mančić uživa sa svojim suprugom

0

Sve ono što zamislite kada pomislite na leto u Grčkoj nudi kuća srpske voditeljke i grčkog biznismena: spokoj, pogled na more i božanstvenu prirodu

Suzana Mančić u Grčkoj
Suzana Mančić u Grčkojfoto: @suzanamancicofficial/Instagram

Proslavljena voditeljka Suzana Mančić već godinama je u ljubavi s grčkim biznismenom Simeonom Ocomokosom, koji je javnosti poznatiji pod nadimkom Simica.


Par vezuje ogromna ljubav, pa im kilometri koji ih razdvajaju nisu smetali da učvrste svoj odnos, koji je 2018. godine i zvanično krunisan brakom. Voditeljka sve vreme njihove skladne veze živi na relaciji Beograd-Atina, a ona je jednom prilikom istakla da se svog rodnog grada ne odriče.


Teško je korene presaditi u ovim godinama. Da sam mlađa, verovatno bih bila tamo. Međutim, ovo je moja zemlja, a Beograd je moj grad. Ja u Atinu odlazim već 20 godina, imam tamo prijatelje, mog muža. Moju ljubav. Ali biću i dalje na liniji Atina-Beograd i fino će avio-kompanije živeti od mene i nadalje – istakla je Suzana gostujući u jednoj emisiji.

 

Suzana i njen izabranik imaju više nekretnina u kojima mogu da uživaju, a pre izvesnog vremena mediji su javili i da je par pazario imanje na Tari.


Međutim, bez sumnje je najveći komadić raja na kom se opuštaju kuća na Pilioponu, poluostrvu u Tesaliji između Atine i Soluna, koja je sve ono što zamišljate kada pomislite na leto u Grčkoj.

 

Pogledajte kako ona izgleda.

1 / 5 Foto: @suzanamancicofficial/Instagram


Mesto koje Grci nazivaju "izletištem bogova" nalazi se na obali prelepog Egejskog mora, a voditeljka je više puta delila fotografije koje svedoče o ovoj veličanstvenoj oazi.


Uhvati zrak sunca, tu kratku, ali momentalnu radost. Život je lep – napisala je jednom prilikom Suzana Mančić pored fotografije na kojoj vidimo kako uživa u svojoj bašti.

 


Voditeljka i biznismen uživaju u rustičnoj kamenoj kući koju okružuju starinski zemljani ćupovi, savršeno uređeno cveće i mnogo udobnog nameštaja za odmaranje u letnjim danima. Suzani posebno prija leškarenje u hladu bogatih krošnji drveća i mirisu hortenzija, na pletenu nameštaju s udobnim jastučićima.

 

BONUS VIDEO

Suzana Mančić otkrila šta sprema svom Simketu

 

makonda-tracker