u pomoć je pozvala čak i sveštenika

„MNOGI ME OSUĐUJU — NAROČITO ŽENE“: Slavna lepotica otkrila zbog čega je suprugu oprostila preljubu i šta ga čeka ako to ponovo učini

0

Reperka Kardi Bi i njen kolega Ofset oduvek važe za jedan od najzaljubljenijih parova na javnoj sceni. Ipak, njihov odnos nije uvek bio idiličan.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Kardi Bi i član grupe Migos zavoleli su se 2016. godine, godinu dana pre nego što je Kardi postala superzvezda i doživela ogroman uspeh pesme Bodack Yellow dospevši na prvo mesto liste Billboard‘s Hot 100.

 

 

Par je bio zajedno dok su se peli ka svetskom muzičkom tronu, prošli su brojne izazove podržavajući jedno drugo, a venčali su se u tajnosti — javnost je saznala da su u braku tek osam meseci kasnije. Bili su toliko zaljubljeni da je u oktobru 2017. godine Ofset ponovo zaprosio reperku, ovog puta na sceni jer je smatrao da ona zaslužuje romantičan momenat iz mašte.

 

U julu naredne godine, ona je donela na svet njihovu ćerkicu Kalčr, a već u decembru svi su znali da Ofset i Kardi više nisu zajedno. Iza svega se, mesecima se pisalo, krila reperova preljuba.

 

1 / 11 Foto: Profimedia

 

Naime, svega dva meseca nakon romantične prosidbe na bini, na društvenim mrežama pojavio se snimak na kojem je Ofset u krevetu s nekoliko devojaka!

Reperka je zato dobar deo trudnoće morala da radi na svom odnosu s Ofsetom i odgovara na pitanja fanova i medija o tome kako se oseća zbog javne prevare.

 

 

Znam da izgledam dobro, znam da sam bogata, znam da sam talentovana. Znam da mogu da dobijem kog god muškarca poželim — bilo kog košarkaša, fudbalera…. Ali hoću da sredim ovo s mojim muškarcem i ne moram nikome da objašnjavam zbog čega — izjavila je nekoliko meseci pre porođaja za Cosmopolitan.

 

Par je izgladio odnos i danas su zaljubljeniji nego ikad, ali obožavateljke Kardi Bi, koja je poznata kao neustrašiva žena koja nikome ne ćuti, ne mogu da pređu preko toga što je reperka oprostila preljubu.

 

U intervjuu koji je dala za magazin Vogue osvrnula se na svoje razloge.

 

Svi imaju probleme, a ja verujem u oproštaj. U jednom momentu smo čak potražili i pomoć sveštenika koji nam je pomogao da shvatimo da nas dvoje treba da budemo zajedno protiv celog sveta. Ja njemu čuvam leđa i on meni, a kada varaš nekoga — onda izdaješ onog ko te štiti više od svih. Sada smo to shvatili i monogamija je jedini način da uspemo. On zna da bih ga dobro isprašila ako bi me opet prevario. Mnogi su me osudili što sam mu oprostila, naročito žene. Ali dok ne porazgovaraš sa nekim o tome, ne možeš da pronađeš mir — istakla je ona.

 

Kardi je, inače, prva reperka koja se našla na naslovnici prestižnog časopisa, za koji je dodala i da su Ofset i ona danas jači nego ikad.

 

 

makonda-tracker