KAD JE DOSTA?

Za 3. rođendan torba od 50.000 dolara, ove godine – POMERILA GRANICE: Kardi Bi poklonom za ćerku razbesnela roditelje

0

Pevačica Kardi Bi i njen suprug Ofset imaju četvorogodišnju ćerku Kulturu kojoj su nedavno proslavili rođendan na način koji je svojstven ovom paru.

foto: EPA-EFE/JUSTIN LANE
foto: EPA-EFE/JUSTIN LANE

Kardi Bi se svake godine pobrine da njena naslednica ima veličanstvenu proslavu rođendana, pa su tako ona i njen suprug šokirali svet poklonom koji su dali devojčici prošle godine.

 

Ove godine su rešili da odu korak dalje, pa su još više iznenadili ljude. Naime, ova devojčica je na poklon dobila 50 hiljada dolara u gotovini, a iako nema predstavu o količini novca koji poseduje, ona se igrala sa gomilom dok ju je tata učio da izgovori reč "pedeset".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cardi B (@iamcardib)

Podsetimo, oni su prošle godine šokirali javnost kada su malenoj Kalčr (Kulturi) poklonili skupocenu tašnicu marke Hermès Birkin. Cena torbice na tržištu iznosila je tada oko 50.000 dolara. Kako bi ispala savršeno, Kardi se s dizajnerima nedeljama dogovarala oko njenog izgleda. Za samo postavljanje 30.000 obojenih kristala trebalo je otprilike 100 sati rada.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Cardi B (@iamcardib)

Sada ako malo bolje razmislimo, devojčica je dobila otprilike isto vredan poklon i za ovaj rođendan, a pored veličanstvene proslave, ne smemo ni da zamislimo šta će biti kada bude slavila buduće rođendane.

 

Kardi Bi sa Ofsetom ima ćerku Kulturu i sina Vejva, dok on iz prethodnih veza ima troje dece Džordana, Kodija i Kaleu.

 

 

makonda-tracker