raskoš

Svaki detalj je pažljivo biran, a glavnu reč vode – Lara i Lili! Dom Merjem Uzerli je SUVI LUKSUZ i podseća na galeriju

0

Turska glumica živi u srcu Evrope, a dom je pronašla u raskošnom stanu koji je dugo i pažljivo uređivala

Merjem Uzerli na festivalu u Bejrutu
Merjem Uzerli na festivalu u Bejrutufoto: EPA/WAEL HAMZEH

Turska glumica Merjem Uzerli (39), koja je domaćoj publici najpoznatija po ulozi sultanije Hurem u seriji "Sulejman Veličanstveni" već nekoliko godina idilično, nakon što je u prošlosti imala mnogo problema.


Ona je najpre napustila seriju koja ju je proslavila zbog, kako je pričala, sindroma sagorevanja na poslu, a pre nekoliko godina mediji su pisali da je pokušala da oduzme sebi život.


Kako se tada pisalo, nakon što je svom bivšem partneru i brokeru Kanu Atešu rekla da čeka dete s njim, on ju je ostavio, posle čega je glumica skočila s balkona, ali je, srećom, prošla samo s lakšim povredama.

 

Ona se oporavila, posvetila se ćerkici Lari, a potom je s novim partnerom, o kom ne želi da govori dobila ćerku Lili.


Njena srećna mala porodica danas vodi skladan i harmoničan život, a Merjem, koja je rođena u nemačkom gradu Kaselu, odlučila je da se skrasi u Berlinu.

 

Merjem Uzerli u svom domu u Berlinu
Merjem Uzerli u svom domu u Berlinufoto: meryemuzerlimeryem, Instagram

Ovde je moj dom. Ovde su moji prijatelji, moja porodica. Poznajem ulice kao svoj dlan. Osećam se dobro. Ovde nisam poznata, ista sam kao ostali. U Berlinu nisam zvezda, već slobodna žena i majka – istakla je Merjem

svojevremeno nakon rođenja prve ćerke, a upravo je u Berlinu glumica otvorila i malu kafeteriju.


Merjem Uzerli je više puta delila fotografije nastale u njenom domu, pa su njeni pratioci imali priliku da zavire u savršeno doteran enterijer kojim dominiraju svetli tonovi.

 

1 / 8 Foto: meryemuzerlimeryem, Instagram


Pored belih zidova i krem podova, u uređenju je ona koristila dosta svetlog drveta, kao i drvenog nameštaja ofarbanog u belo. Kada je reč o foteljama, one su jednobojne, jednostavnog dizajna i nešto tamnije, a dok je u dnevnom boravku najprimetnija udobna i prostrana siva ugaona garnitura.


Glumica se najčešće fotografiše pored crnog stočića u obliku starinskog bicikla i klasičnog kamina, a često se u njenom komadiću raja mogu videti prelepi buketi.

 

Merjem Uzerli sa ćerkom Lili u svom domu u Berlinu
Merjem Uzerli sa ćerkom Lili u svom domu u Berlinufoto: meryemuzerlimeryem, Instagram

Domom Merjem Uzerli dominiraju umetnička dela, koja krase sve zidova, a ona se odlučila za velike apstraktne slike koje skreću pažnju u svakom kutku.

 

 

BONUS VIDEO

GLEDATE SULEJMANA, a ovo ne znate o Srbima i Turcima!

 

makonda-tracker