luksuz

OPRAŠTA se od mesta gde je upoznao Amal: Zavirite na imanje na jezeru Komo koje Džordž Kluni prodaje za 100 miliona evra

0

Džordž Kluni godinama je rado provodio odmore u svojoj vili Oleandra, ali sada je rešio da proda sve luksuzno imanje

džordž i amal kluni proveli su leto 2023. odmarajući na jezeru komo
džordž i amal kluni proveli su leto 2023. odmarajući na jezeru komofoto: EPA-EFE/ANDREA MEROLA

Mada je to godinama bila njegova oaza, pa je čak i ovo leto proveo tu sa svojom decom, blizancima Aleksandrom i Elom, i suprugom Amal, glumac Džordž Kluni je rešio da proda svoje imanje na jezeru Komo.

 

Klunijevi već neko vreme borave u Italiji, pa su pravo s Koma doputovali u Veneciju, gde su se i venčali, i gde su ih paparaci danima pratili.

 

Kako je rekao izvor blizak glumcu za Page Six, Kluni prodaje svoje imanje na Komu, na kom se nalaze vile Oleandra i Margerita, kao i još dve kuće.
 

Cena koja se traži je prava "sitnica": 107 miliona dolara, odnosno 100 miliona evra!

 

Takođe, navodi se da je Kluni prilično tajnovit što se tiče prodaje, pa sigurno nećete videti da se oglasio na bilo kom sajtu za prodaju nekretnina.

 

1 / 10 Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

 

Glumac poseduje svoje "momačko carstvo", kako su ga nazivali pre nego što se oženio Amal, od 2002. godine, kada je kupio vilu za 10 miliona evra.

 

 

Mediji su pisali da je upravo u Oleandri upoznao svoju suprugu, advokaticu Amal Alamudin, pre 9 godina.

 

— Jedan prijatelj mi je rekao da se nalazi blizu vile, ali da je s prijateljicom, pa je pitao može li da je dovede, a tako sam upoznao buduću suprugu: nisam morao ni da izađem iz kuće — rekao je Kluni, dotadašnji "večiti neženja".

 

Bonus video Amal Kluni:

 

makonda-tracker