njen hram

Uz vinograd i veličanstveno POLJE LAVANDE: Zavirite na predivno imanje koje je Elena Karić kupila u Provansi (FOTO)

1

Elena Karaman Karić kupila je u Provansi predivno imanje na polju lavande, gde će izgraditi svoj hram.

elena karić kupila je imanje u provansi, gde će napraviti svoj hram
elena karić kupila je imanje u provansi, gde će napraviti svoj hramfoto: Instagram/printscreen/elenakaraman.essence

Elena Karaman Karić, dizajnerka nameštaja i ćerka modne kreatorke Verice Rakočević, kupila je imanje u Francuskoj, u Provansi, a planira da na toj zemlji izgradi svoj hram i oazu mira.

 

Ona, inače, živiu prelepoj vili koja se naziva „Nemetona“, a sada svoj dom gradi na veličanstvenom imanju u srcu Francuske i poljima lavande.

 

Elena je podelila na svom profilu na Instagramu fotografije s imanja i detaljno objasnila kakvi je sve radovi čekaju i na koji način će utkati svoju energiju.

 

— Ovako obično počinje svaki novi projekat. Šetnja kroz imanje, upoznavanje sa pulsom zemlje, frekvencijom u potrazi za glavnim energetskim vorteksom, koji nazivam "srce" zemlje — napisala je Elena.

 

Na ovom imanju sve odiše lepotom, a tek dolazi vreme za renoviranje, kako bi se stvorio pravi dragulj koji će joj postati dom:

 

— Renoviranja počinje u septembru. Projekat je završen. U Provansi se živi sporo i lagano. Na svaki predračun se čeka i po par nedelja, ali biće ovo mali dragulj među poljima lavande i vinograda. Nazvali smo ga: Polje tajni — napisala je Elena.

 

 

Ona je pokazala i štalu, koja će joj između ostalog služiti za rituale.

 

Nekoliko vekova stara štala. Već je vidim kao mali hram, mesto za radionice, hilinge, predavanja, ceremonije i male ženske rituale — otkrila je Elena.

 

1 / 7 Foto: Instagram/printscreen/elenakaraman.essence

 

Staro drvo, izuzetne mudrosti i ženske predačke energije. Poprimilo Yoni oblik. Na sanskritu Yoni znači ženski polni organ i bukvalan prevod mu je sveti hram. Već vidim mali oltar pored za darove mama Gaji i svim onim nevidljivim bićima sa kojima ćemo deliti ovaj prostor — objasnila je Elena, pa se zatim osvrnula na unutrašnjost novog doma.

 

— Zatim osluškivanje i povezivanje sa energijama prostora, značajan deo pripreme za energetsko čišćenje i poravnanje koje prethodi svakom mom projektu i radu na enterijeru — završila je Elena.

 

BONUS VIDEO

Imanje Verice Rakočević na Avali:

 

makonda-tracker