potpuni zen

U zelenoj oazi ispunila je očev dečački san: Imanje Kaje Žutić van Beograda je PARČE RAJA u kom provodi divne trenutke

1

Posle toliko godina, lepa i harizmatična Kaja uspela je ono što je želeo njen tata i proslavljeni glumac Miloš Žutić

foto: Zorana Jevtić
foto: Zorana Jevtić

Katarina Žutić je jedna od omiljenih domaćih glumica, a za glumu je uvek imala i "dobar pedigre", pošto je poznato da potiče iz glumačke porodice.

 

Otac Katarine Žutić je naš legendarni filmski umetnik Miloš Žutić, a majka jedna od najkonstanijih dama na našem glumačkom nebu – jedna jedina Svetlana Ceca Bojković.

 

Nju imamo prilike da gledamo na velikom platnu već pune tri decenije. Još od debija u kultnom „Crnom bombarderu“ sa Žikom Todorovićem i Draganom Bjelogrlićem, preko Nebeske udice, Pljačke Trećeg rajha, Ranjenog orla, pa sve do serija Urgentni centar, Porodica i Močvara.

 

Osim što je vrlo uspešna glumica, harizmatična Kaja je pokazala da je višestrana umetnica. Naime, ona je bila i članica benda Kamikaze, a sada nam je u svojoj vikendici van Beograda otkrila još neke svoje velike ljubavi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katarina Zutic (@kaja_zutic)

Kajina vikendica, koja se nalazi na zaista velikom imanju, jedna je zelena oaza, gde se ni sama glumica nije libila da radi poslove u voćnjaku kako bi je sredila baš onako kako ona želi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katarina Zutic (@kaja_zutic)

A u tom miru i tišini, gde se na velikoj zelenoj površini može čuti i poj ptica, Katarina uz svež vazduh traži inspiraciju za još jednu svoju veliku ljubav, a to je slikarstvo. Glumica najčešće kad vreme provodi u vikendici, koju je nasledila od bake i deke, slika cveće, letnje pejzaže, more, prirodu...

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katarina Zutic (@kaja_zutic)

 

Katarina je otkrila da je čak i njen pokojni otac želeo kao mlad da se bavi slikarstvom, tako da je sada glumica na neki način ispunila njegov dečački san.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katarina Zutic (@kaja_zutic)

- Moj otac je čak želeo da upiše slikarstvo, ali je ipak krenuo drugim putem. Imam nekoliko njegovih slika i zaista ih volim - otkrila je umetnica.

 

 

Mislim da sam ovog puta imala vremena da se posvetim jednom delu svoje kreativne ličnosti, pa sam došla do nekih rezultata. Ne želim da zvučim pretenciozno, nisam slikarka - ispričala je Katarina svojevremeno za Gloriju.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Katarina Zutic (@kaja_zutic)

Naravno, kako kaže, još uvek vežba i nisu joj baš sva dela na vrhunskom nivou, ali to je nije pokolebalo.

 

Katarina Žutić
foto: Instagram

- Prijateljima se uglavnom dopada ono što radim. Naravno, ne pokazujem im propale pokušaje nego samo radove kojima sam relativno zadovoljna. U principu, dosta sam stroga prema sebi i retko sam zadovoljna do te mere da bih to podelila sa nekim, pa bi se moglo reći da od marta do danas imam desetak radova koje me nije sramota da pokažem – rekla je Žutićeva.

 

 

 

makonda-tracker