neočekivano

Umesto vila s bazenom – žive (skoro) kao mi! Ove poznate ličnosti su MILIONERI, ali su dom pronašli u skromnim kućama

0

Visoke kapije, privatne šume, bazeni i kuće u kojima se lako izgubite nisu po ukusu ovih velikih holivudskih zvezda

Dženifer Lorens ima bogatstvo koje se procenjuje na 160 miliona dolara, ali ne živi u raskošnoj vili
Dženifer Lorens ima bogatstvo koje se procenjuje na 160 miliona dolara, ali ne živi u raskošnoj vilifoto: Antonin THUILLIER / AFP / Profimedia

Poznate ličnosti su na mnogo načina kao mi... osim kada nisu. Budući da na svojim računima imaju milione i da su oči celog sveta uprte u njih, najpopularnijih ljudi planete moraju da misle o mnogočemu što "normalnom svetu" ne pada na pamet.


Pre svega zbog bezbednosti, oni imaju visoke kapije, prilaze kući koji se mere u desetinama metara, ogromna dvorišta sa šumama, bezbroj kamera, obezbeđenje...

 

Ako i neki neželjeni gost uspe da dođe do same ultraluksuzne vile, nije velika verovatnoća da će lako doći do slavnih ličnosti ili njihovih porodica jer su obično u pitanju zdanja slična palatama, s mnogo soba, kupatila, prostorija za opuštanje, teretana, bioskopskih sala, vinskih podruma...

 

Međutim, čak i među toliko poznatim ličnostima ima onih koji su odlučili da žive, manje-više, kao pre slave, pa su odabrali manje stanove i kuće kako bi ostali prizemljeni.


Pevačica Keša jedna je od najplaćenijih u svetu muzike u prošloj deceniji, ali to ne znači da živi na multimilionskom imanju na morskoj obali.

Ona je svoj dom pronašla u bungalovu koji se prostire na, za njene standarde skromnih, 120 kvadratnih metara. Doduše, u njemu ima tri spavaće sobe i dve kupatila, ali je u svakom slučaju iznenađujuće što je odabrala to, a ne vilu. Međutim, nedavno se pisalo da pevačica planira da zameni ovu nekretninu skupocenom kućom.


Glumac Robert Patinson je multimilioner, ali proteklih godina stanovao je u relativno maloj kući, s obzirom na to šta sebi može da priušti.

On, naime, živi u kući od 180 kvadrata, koja ima samo dve spavaće sobe i nalazi se u Holivudskim brdima, u centralnom delu Los Anđelesa. Glumac ima bazen, ali je on mali i ni nalik luksuznim kakve obično viđamo kod slavnih.


Njegova koleginica Dženifer Lorens zarađuje oko 20 miliona dolara po filmu, a njen dom je kuća u kalifornijskom gradu Santa Monika koja ima takođe dve spavaće sobe i "svega" 130 kvadratnih metara.

Istina, u poslednje vreme je češće viđamo u Njujorku, gde s porodicom živi u stanu.

 

Multimilijarder i poslovni magnat Voren Bafet ima na svoje ime više od 90 milijardi američkih dolara i spada u najbogatije ljude na svetu i, svakako, u Americi. Međutim, on stanuje u kući koju je 1958. kupio za samo 31.500 dolara, a nalazi se u njegovom rodnom gradu Omaha i ima pet spavaćih soba.

 

BONUS VIDEO Dom Emine Jahović

 

makonda-tracker