Za njih ne postoji lepše

Predivna priroda i pogled na reku: Veličanstveno imanje Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića na kom stanuje mir

0

Kako izgleda vikendica Bobe Mićalović i Vojina Ćetkovića u kojoj pronalaze spokoj daleko od gradske vreve?

Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković u braku su od 2008. godine
Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković u braku su od 2008. godinefoto: Borislav Zdrinja/ZIPA PHOTO/ATAImages

Glumački i bračni par Sloboda Mićalović i Vojin Ćetković često su pričali o svojoj ljubavi prema prirodi, a odavno je poznato da spadaju u javne ličnosti koje ne vole pompu i ne uživaju u preteranoj pažnju javnosti i svetlima reflektora van snimanja.


Par čuva svoju privatnost i uživa u mirnom porodičnom životu sa ćerkama Verom i Milom, a sa svojim mezimica su spokojnu luku pronašli u pravoj rajskoj oazi nadomak Beograda.


Sloboda Boba Mićalović i Vojin Ćetković već godinama su ponosni vlasnici vikendice u Čortanovcima, naselju u opštini Inđija i mestu gde se sreću Fruška gora i Dunav.

 


Par često i rado provodi vreme u ovom mirnom kutku, koje im je bilo utočište tokom nakritičnijeg perioda pandemije virusa korona i izolacije na koju smo svi bili prinuđeni kako bismo se zaštitili.


Iako obično ne dele fotografije koje otkrivaju njihov privatni život, Sloboda i Vojin više puta su pokazali kako izgleda njihova vikendica u Čortanovcima, a u pitanju je udobna kuća uređena po merilima jedne porodice.

 

Vila je okružena predivnom prirodom – savršeno uređenim travnjakom i drvećem, a iz dvorišta se pruža prelep pogled na Dunav.

 

 

To je sigurno posebno drago Vojinu, koji obožava ribolov, a blizina reke omogućava mu da uvek "skokne" do obale.

 

 

Na nekim od fotografija koje je glumica objavila na Instagramu vidi se i prostran bazen, a mediji su pisali da je i on na njihovom čortanovačkom imanju.

 

 

Međutim, oni nikada nisu pričali o tome kako su uredili svoje imanje, a nisu objavljivali ni fotografije koje bi fanovima pokazali enterijer ove kuće.

 


 

makonda-tracker