predivno

Ovo je PARČE RAJA Marije Kilibarde i Baneta Vučelića u Vojvodini: Bašta u kojoj bi i ANĐELI zastali da odmore

0

Samo par kadrova je dovoljno da vidite kakvo je ovo parče raja na zemlji.

Marija Kilibarda i Branislav Bane Vučelić
Marija Kilibarda i Branislav Bane Vučelićfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Poznata voditeljka Marija Kilibarda već neko vreme uživa u ljubavi sa Branislavom Banetom Vučelićem.

 

Branislav je dete političara, biznismena i novinara Miroslava Vučelića i glumice Ljiljane Dragutinović, a Marija i upoznali su se početkom 2020. godine.

 

Po pisanju medija, desila im se maltene ljubav na prvi pogled, sreli su se na rođendanu zajedničkog prijatelja.

 

- On je odmah bacio oko na nju. Rekao je: 'Baš je lepa uživo. Izgleda skroz prirodno, to mi se sviđa!' Nije gubio vreme, odmah joj je prišao da se upoznaju. Posle nekoliko minuta, bilo je jasno da će da se smuvaju. Ona se sve vreme kikotala, očigledno ju je veoma šarmirao - rekao jedan izvor blizak paru sa za "Informer".

 

Marija je nešto kasnije i javno pričala o Branislavu i rekla da se sve desilo u najboljem mogućem momentu, kao i da joj je Vučelić dosta pomogao da se izbori sa nekim svojim problemima.

 

Marija i Bane na jednoj proslavi sa prijateljima Igorom Mikljom, Banetom Trifunovićem i Tihanom Lazović
Marija i Bane na jednoj proslavi sa prijateljima Igorom Mikljom, Banetom Trifunovićem i Tihanom Lazović foto: Antonio Ahel/ATAImages

- Pobedila sam svoje psihičke probleme. Tri godine je trajalo moje raspadanje do najsitnijih komada. Sve me je bolelo, jer nisam bila ono što su drugi očekivali od mene - domaćica i majka. Bez njega ne bih tako lagano prošla kroz težak period za nama. Za godinu dana, provela sam s njim više vremena i doživela razmena više nego sa bilo kojim bivšim partnerom u dužim vezama. Samim tim, sve je brže isplivalo na površinu, i lepo i ružno. I znala sam da će, ako pregrmimo prvih par meseci karantina, to biti jedna lepa stabilna veza - ispričala je rekla je Marija za "Story".

 

I zaista je bila u pravu. Marija i Bane su već duže od tri godine u srećnoj vezi i čini se da se svakim danom sve više vole. Marija je nedavno podelila nekoliko Instagram storija iz Vučelieve vikendice u Crvenki u Vojvodini gde su, čini se, proveli uskršnje praznike.

 

Kamin u kući u Vojvodini
Kamin u kući u Vojvodini foto: Instagram: Marija Kilibarda

Marija je podelila lepe momente sa Banetovom porodicom, na prvom mestu sa sestrom Anom i njenim mališanima. Ta vikendica izgleda kao malo pravo parče raja na zemlji u kojoj Kilibarda i Vučelić vole da provode slobodno vreme.

 

Za Uskrs su ofarbali jaja, koja su Mariji ispozirala za sliku ispred lepog kamina koji se nalazi u unutrašnjosti kuće.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by marija kilibarda (@kilimara)

 

Dvorište je veoma prostrano i veliko, a vidi se i da o njemu brinu izuzetno lepo pošto je trava podšišana veoma uredno. Moglo bi da kaže - kao na Vimbldonu.

 

 

makonda-tracker