grandiozno

Pruža MAGIČAN pogled i vredi čitavo BOGATSTVO: Zavirite u ultraluksuzni dom Novaka Đokovića u Njujorku

0

Kako izgleda stan Novaka Đokovića u Njujorku?

novak đoković ima nekretnine u njujorku gde uživaju kad borave u ovoj metropoli
novak đoković ima nekretnine u njujorku gde uživaju kad borave u ovoj metropolifoto: EPA-EFE/JAMES ROSS

Najbolji srpski teniser Novak Đoković već godinama nas uveseljava i čini ponosnim, a u Srbiji boravi s porodicom kad god mu obaveze dozvole. On je stacioniran s njima u Monaku već godinama, a osim u ove dve države, Novak poseduje i nekoliko nekretnina širom sveta.

 

Mada su se pojavljivale razne informacije o Novakovim stanovima, sada je na TikToku postao viralan jedan video-snimak na kome se, kako se navodi, nalazi Novakov penthaus.

 

 

U pitanju su dve odvojene stambene jedinice ukupne veličine 185 kvadrata, koje se nalaze na istom spratu, kako je "The Sun" prenosio još prošle godine. Doduše, navodi se da nisu spojeni, pa ne mogu postati jedinstven stan, ali svakako vrede svakog dolara.

 

 

Stanovi su plaćeni oko deset miliona američkih dolara, a sa njima se pruža veličanstven pogled na Njujork. Tu su i spa centar, teretana, ogromni balkoni, veliki bazen...

 

 

Novakovi stanovi nalazi se u jednoj od dve kule i one su delo čuvenog arhitekte Renca Piana, u čija se idejna rešenja naš teniser prosto zaljubio i njegov je veliki fan. Inače, nešto pre Novaka, u blizini je stan kupio i Kristijano Ronaldo.

 

 

Novak, pored Njuorka, ima nekretnine i u Monte Karlu, Beogradu, Majamiju, Tivtu, te vilu na obali Pavlovačkog jezera, navodi Blic.

 

 

makonda-tracker