fascinantno

Nekada je skupljao novac za pristojnu sobu, a sad ima kuću koja vredi MILIONE: Zavirite u luks vilu Zlatana Ibrahimovića

0

Jedan od najpoznatijih napadača svoje generacije, Zlatan Ibrahimović poseduje luksuzni dom u kojem ima sve što poželi 

foto: EPA /  Johan Nilsson/TT
foto: EPA / Johan Nilsson/TT

Fudbaler Zlatan Ibrahimović je bivši reprezentativac Švedske koji trenutno igra za šampiona Serije A, Milan kao napadač. Poznat je po svojim akrobatskim, snažnim udarcima iz daljine i odličnoj tehnici.

 

Igrao je za neke od najboljih timova u Evropi i osvojio je mnogo pehara u svojoj sjajnoj karijeri. Igrao je za evropske gigante poput Barselone, Intera iz Milana, Ajaksa, Juventusa i Mančester junajteda.

 

Takođe je igrao u Americi za LA Galaksi jednu sezonu pre nego što se ponovo vratio u Evropu.

 

 

Sa ovom slavom, sasvim je prirodno postaviti pitanje koliko takva zvezda uopšte zarađuje. Procenjuje se da ima neto vrednost oko 190 miliona dolara. Trenutno zarađuje 2,9 miliona dolara u AC Milanu i još oko 20 miliona dolara od sponzora, što ga čini jednim od najjbogatijih ljudi na svetu.

 

Zlatan Ibrahimović u svom vlasništvu ima luksuzne nekretnine u Los Anđelesu, Parizu, Mančesteru, Milanu i vikendicu u Malmeu. Ali danas ćemo vas provesti kroz Mansion gde je bivša zvezda Mančester junajteda živela u danima na Old Trafordu.

 

Zlatan Ibrahimović je živeo u raskošnom imanju Česire sa šest spavaćih soba, koje se nalazi na 30 jutara zemlje i ima četiri sprata, kao i šest sopstvenih apartmana.

 

Vila je udaljena samo 10 milja od gradske vreve i mesto je iz snova za svakoga.

 

Luksuzna vila ima visoke plafone, raskošan i luksuzan nameštaj i kuhinju sa nekoliko spavaćih soba i ostalim sadržajima.

 

Kuća ima teretanu, bar, vinski podrum i sobu za zabavu, a ima četiri recepcije, natkrivenu terasu i ozbiljan sigurnosni sistem. Takođe ima zatvoreni bazen, mesto za roštilj gde se Zvezda Mančester junajteda opuštao i provodio kvalitetno vreme sa svojim najmilijima.

 

Raspoređenu na četiri sprata, prodajni agent Gaskogni Halman opisuje nekretninu kao „jednu od najboljih nedavno izgrađenih samostojećih rezidencija u Haleu“.

 

Unutrašnji hodnik je monohroman, kao i trpezarija sa crno-belim podnim pločicama i crnim prozorskim okvirima.

 

Zlatan Ibrahimović je napravio šemu boja tako konzistentnom, da su čak i stolovi za stoni tenis i bilijar u sobi za igre u nijansi sive.

 

Kuća Zlatana Ibrahimovića ima nekoliko soba i druge karakteristike, sa svih šest spavaćih soba sa sopstvenim kupatilom i četiri glavne prijemne sobe koje dopunjuju zadivljujuću kuhinju za doručak.

 

Kuća Zlatana Ibrahimovića prostire se na oko 10.000 kvadratnih metara prostora i ima svu opremu i opremu koju bi igrač Premijer lige ikada mogao poželeti.

 

Podno grejanje, programabilno osvetljenje, sveobuhvatan audio sistem, centralni vakum sistem i vrhunski sigurnosni sistem su takođe instalirani kako bi se obezbedila sva sigurnost.

 

 

Kažu da je Zlatan Ibrahimović plaćao 30.000 dolara mesečno da živi u ovoj  raskoši od 2016. do 2018. godine. Iselio se iz kuće kada je otišao iz Crvenih đavola u LA Galaksi.

 

Nakon što je napustio Mančester junajted, Zlatan je stavio imovinu na prodaju i kaže se da je još uvek na tržištu, tražena cena kuće Chesire je 4,8 miliona funti.

 

Svi agenti pažljivo prate nekretninu da bi dobili po nižoj ceni, Ibrahimovićeva nekretnina Grin Medovs proglašena je za jednu od najgledanijih nekretnina na mreži.

 

makonda-tracker