kritika urodila plodom?

Umesto srednjeg prsta – trbušnjaci: Zlatan Ibrahimović ponovo na NESVAKIDAŠNJI način čestitao Božić i RAZBESNEO planetu

1

Zlatan Ibrahimović je ponovo podigao prašinu svojim nesvakidašnjim načinom da čestita Božić vernicima katoličke verospovesti.

 Zlatan Ibrahimović na pres konferenciji u Švedskoj u martu 2022. godine
Zlatan Ibrahimović na pres konferenciji u Švedskoj u martu 2022. godinefoto: EPA-EFE/Jonas Ekstromer

Juče su svi vernici katoličke veroispovesti proslavili najradosniji hrišćanski praznik – Božić.

 

Porodica okupljena oko jelke i mnoštvo poklona, bogata trpeza, zvezde u svečanim toaletama uz duhovne poruke i želje – sve su to načini na koji poznate ličnosti inače čestitaju Božić. 

 

Da je jedinstven i da ima možda čudan smisao za humor ili da možda ne pridaje značaj hrišćanskim praznicima, kao i da svaki njegov potez odzvanja širom planete, potvrdio je još jednom fudbaler Zlatan Ibrahimović. 

 

On je poznat po neslavnoj tradiciji da vernicima katoličke veroiposvesti čestita Božić uz srednji prst što su svi smatrali veoma neprimerenim. 

 

Ibrahimović je na taj način upućivao čestitke četiri godine zaredom, a svi su ga žestoko kritikovali.


Da je kritika urodila očigledno plodom i da je razmislio o osudama da na taj način čestita Božić, potvrdila je njegova najnovija objava na Instagramu.

 

Umesto srednjeg prsta, fudbaler Milana je odlučio da vernicima čestita Božić uz svoju fotografiju iz ringa.

 

Na fotografiji se vidi Ibrahimović u šortsu i sa bokserskim rukavicama koje ukazuju kao da se priprema za borbu, ali i da pokazuje zavidnu formu i trbušnjake.

 

Slažemo se da je ovo daleko bolji (iako ne najbolji) način da se čestita Božić (sve je bolje od srednjeg prsta), ali poruka koju je napisao uz fotografiju je sada izazvala mnogo pažnje i ponovo razbesnela planetu.

 

Srećan Božić vama i vašim suprugama! Ćao – napisao je Ibrahimović.

 

U komentarima su se nizale osude kako je u pitanju provokacija i da nikako nije u duhu najradosnijeg hrišćanskog praznika, a mnogi su se zapitali da li ova poruka ne važi za sing osobe. 

 

makonda-tracker