svaka čast

Žena Zlatana Ibrahimovića i u šestoj deceniji ima telo BOGINJE: Zbog ova 3 PRAVILA izgleda kao da je još na modnoj pisti

0

Žena slavnog fudbalera ima telo na kome joj mogu pozavideti i mnogo mlađe dame.

Zlatan i Helena
Zlatan i Helenafoto: Robert O'Neil/MN Images Inc/LCD / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Zlatan Ibrahimović je u protekle dve decenije svakako bio jedan od fudbalera čiji su potezi obeležili "najpopularniju sporednu stvar na svetu". Osim što je navijačima mamio uzdahe potezima na terenu, njegov karakter je često bio tema raznih svetskih medija.

 

Više puta su analitičari fudbalske igre konstatovali da ne postoji nešto što Zlatan ne može da uradi kad istrči na stadion u dresu i da nije nikad ustuknuo od bilo koga, osim od jedne osobe.

 

A ta osoba je njegova dugogodišnja partnerka - Helena Seger. Ona mu je ukrala srce još 2002. godine i od tada ga ljubomorno čuva od brojnih obožavateljki.

 

Par nikad nije stao na "ludi kamen", ali iz svoje veze koja traje duže od dve decenije imaju dvoje dece. Sinove Maksimilijana i Vinsenta.

 

 

Još jedan interesantan podatak vezan je za ovaj par, a to je da je Helena punih 11 godina starija od Zlatana. Naime, ona je zakoračila u šestu deceniju i danas ima 52 godine. Međutim, kada je vidite, jako teško da biste joj dali toliko godina i dva porođaja.

 

 

Bivša manekenka je visoka 170 centimetara, kilaža joj već godinama varira između 52 i 55 kilograma. Drugim rečima - ima prosto savršenu građu. Doduše, ako nju pitate, ona vam to nikad neće reći.

 

 

Helena smatra da su joj noge kraće nego što bi trebalo da budu, a ne voli ni izgled svojih usana pošto misli da su prevelike. Zlatan se po tom pitanju očigledno ne slaže sa njom, kao i mnogo drugi. Zato je novinari često pitaju kako joj uspeva da održava liniju besprekornom.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @helenasegerfp

 

Ona je rekla da je njena tajna u stvari jako prosta. Barem za nju. I potrebno je da se pridržavate samo tri pravila.

 

Pravilo broj jedan je da redovno ide na trenige. Naime, lepa Helena nikad ne pravi prevelike pauze između dva treninga da bi ostala u formi.

 

Pravilo broj dva je da tokom vežbanja uvek koristi tegove, pošto tako lakše "zateže" svoje mišiće i održava figuru.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @helenasegerfp

 

Pravilo broj tri je da se trudi da ne jede nezdravu hranu, odnosno da jako brižljivo bira šta će sve uneti u svoj organizam.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @helenasegerfp

 

Helena po mnogo čemu ne liči na klasične žene fudbalera. Jednom prilikom je otkrila i da nema kućnu pomoćnicu, pa nije isključeno da joj i taj "kućni trening" odnosno spremanje kuće i obaveze oko dece, pomažu da ostane u formi. Takođe, veoma retko ćete je videti u odeći skupih i poznatih brendova, pošto nije fan šopinga, a jedan od omiljenih komada garderobe su joj - farmerke.

 

 

makonda-tracker