on mu je najveći ponos

Lepotu je nasledio od mame, a talenat za fudbal od tate: Sin Zlatana Ibrahimovića pokazao umeće i oduševio sve

0

Poznati fudbaler godinama je među najboljima na fudbalskom terenu, a čini se da su i njegovi sinovi krenuli njegovim stopama 

foto: Epa / SERENA CAMPANINI
foto: Epa / SERENA CAMPANINI

Fudbaler Zlatan Ibrahimović u oktobru će napuniti 42. godine. On je već ostvario sve uslove za penziju, a tokom karijere je zaradio dovoljno da ne mora da brine za budućnost.

 

On trenutno igra za čuveni italijanski klub i energije mu ne manjka, a čini se da su mu najverniji navijači članovi njegove porodice, partnerka Helena Seger i sinovi Maksimilijan i Vinsent.

 

Zlatan je nedavno viđen kako sa svojim šesnaestogodišnjim sinom trenira dok se oporavlja od povrede, a čini se da je mali Maksimilijan nasledio talenat i ljubav prema fudbalu od oca. 

 

 

Legendarni napadač se uopšte nije pojavio ove sezone jer nastavlja da se bori sa povredom kolena. Ibrahimović (41) vratio se na trening nakon osam meseci i trenirao je na treningu sa ekipom Milana do 18 godina.

 

Ipak, nije samo on bio u redovima mladih fudbalera, već se tu našao i njegov 16-godišnji sin Maksimilijan.

 

- Milan je pobedio Totenhem u prvoj utakmici finala Lige šampiona i navodno je normalno da oni koji nisu igrali igraju u prijateljskoj utakmici dan posle. Zlatan je bio prisutan, ali je igrao u timu do 18 godina kako bi mogao da se trenira sa svojim sinom - tvrdi Skaj Italija.

 

Zlatan Ibrahimović i njegov sin trenirali zajedno na stadionu Milana
Zlatan Ibrahimović i njegov sin trenirali zajedno na stadionu Milanafoto: EPA-EFE/ELISABETTA BARACCHI

 

Na snimku se vidi kako Ibrahimović stariji puca iz voleja dok je njegovo dete pokazalo veliku agilnost i talenat za dribling.

 

Maksimilijan je najstariji od dva sina bivše zvezde Barselone i Mančester junajteda, zajedno sa Vinsentom (14), a njihova majka je dugogodišnja partnerka fudbalera, Helena Seger.

 

 

Ibrahimović je prošle godine odigravši 23 utakmice postigao osam golova. Međutim, ove sezone neće moći da igra nijednu evropsku utakmicu jer nije bio u njihovom timu za Ligu šampiona.

 

Ibrahimovićev sin nije jedino dete fudbalske legende koje je počelo da se pojavljuje kao potencijalne buduće zvezde. Ikona Barse Ronaldinjo takođe ima sina, koji se pridružio akademiji La Masije, a za kog takođe predviđaju blistavu fudbalsku karijeru. 

 

 

 

 

makonda-tracker