ne baš romantično

Videla je samo njegov VELIKI NOS i ZLATNI SAT: Zlatan Ibrahimović i starija lepotica upoznali su se na neverovatan način

0

Danas oni važe za pravi primer skladnog para, a Zlatan Ibrahimović i njegova životna saputnica upoznali su se – u svađi

foto: NIVIERE / Sipa Press / Profimedia
foto: NIVIERE / Sipa Press / Profimedia

Švedski fudbaler bosanskog porekla Zlatan Ibrahimović jedan je od omiljenih sportista sveta, a čak i oni koji ne prate fudbal više puta su se nasmejali zbog urnebesnih opaski i poteza harizmatičnog fudbalera.


On osvaja kako svojim umećem na terenu tako i šarmom, pa je stekao armije obožavateljki širom planete. Na njihovu žalost, Ibrahimović je već dve decenije srećno zaljubljen i uživa u vanbračnoj zajednici sa 11 godina starijom Helenom Seger.


Par živi mirnim i povučenim životom, a imaju dvojicu sinova – Maksimilijana i Vinsenta, koji su krenuli očekim koracima i nadaju se uspešnim sportskim karijerama.

 

Zlatan Ibrahimović sa partnerkom Helenom Seger na premijeri filma Asteriks i Obeliks
Zlatan Ibrahimović sa partnerkom Helenom Seger na premijeri filma Asteriks i Obeliksfoto: ABACA / Abaca Press / Profimedia

Razlika u godinama nikada nije smetala Ibrahimoviću i njegovoj izabranici, koji važe za par koji baš ništa ne može da poremeti, a tako je bilo i na samom početku njihovog poznanstva. Sve je, kako je jednom prilikom ispričala Helena, počelo vrlo neromantično.


Kad sam se upoznala sa Zlatanom, on je imao 21 godinu, a ja 32. Imala sam karijeru i bogatstvo, nije mi bio potreban fudbaler da me prehrani. Ja sam bila samostalna, a on čak nije bio ni moj tip muškarca – ispričala je jednom za Corriere Helena Seger.

 

Par se upoznao kada je Ibrahiović svojim ferarijem "zagradio" njen mercedes, ispričala je, posle čega je usledila rasprava.

 

Zlatan Ibrahimović i Helena Seger u prvim godinama ljubavi
Zlatan Ibrahimović i Helena Seger u prvim godinama ljubavifoto: EPA/FREDRIK SANDBERG

– Nisam mogla da izvučem svoj automobil s parkinga. Videla sam samo njegov veliki nos i zlatan sat. Prilično ljutito sam mu rekla da se pomeri istog trenutka i izvikala se na njega. On je u tom mom potezu očito video nešto što mu se dopalo – prisetila se Zlatanova draga.


Kako je istakla, iako sve deluje idilično, ni u njihovoj ljubavi nije uvek sve med i mleko. Naprotiv, oboje imaju izražen temperament i oboje su izrazito uspešni, zbog čega se Heleni ne dopada kada je nazivaju "ženom fudbalera".


Život s njim nije lak, ali nije ni život sa mnom. Kod njega mi se dopalo to što mogu da mu se suprotstavim. Ljudi nemaju predstavu koliko sam se žrtvovala radila da bih postigla uspeh. Zato mi smeta kada mi nalete etiketu "Ibrahimovićeve drage" ili "žene fudbalera" – iskrena je Segerova.

 

Zlatan Ibrahimović i njegova devojka Helena Seger u Torinu na meču Novaka Đokovića
Zlatan Ibrahimović i njegova devojka Helena Seger u Torinu na meču Novaka Đokovićafoto: Marco BERTORELLO / AFP / Profimedia

Par je, inače, pre izvesnog vremena bio na meti tračeva da se njhovoj ljubavi bliži kraj, nakon što se Ibrahimović zbližio sa Diletom Leotom, čuvenom italijanskom lepoticom i sportskom novinarkom.

 

Dileta i Zlatan su sarađivali na snimanju reklame za fitnes aplikaciju Buddyfit, a mediji su potom pisali da su zajedno proveli doček Nove godine.

 


Viđeni su zajedno od 21.20 do petnaest minuta do ponoći, kada su svetla ugašena i više se te noći nisu palila – izjavio je tada anonimni izvor za medije.


Navodno je Ibrahimović tada poslao Helenu kući, pa produžio na Sardiniju, gde ga je Dileta čekala s društvom. Izvori su pričali da su oni došli odvojeno, ali da nije poznato jesu li proveli vreme u restoranu zajedno jer je sve bilo zatvoreno za jaavnost.

 


Prema pisanju italijanskog lista Chi, Ibrahimović je navodno prijateljima rekao da između Leote i nejga ima varnica, kao i da se fudbaler tokom boravka na Sardiniji s novinarkom predstavljao kao slobodan muškarac.

 

Ipak, on je nakon toga nastavio normalno svoj život sa Helenom, a par se nikad potom nije osvrtao na ove medijske natpise.

 

 

makonda-tracker