isprobajte ovo

Miličin super TRIK: Nisam smela da bušim zidove u IZNAJMLJENOM stanu da bih okačila SLIKE – evo kako sam se snašla!

0

Godinama u Beogradu sa mužem i decom živim kao podstanar. Iako znam da se neću skoro useliti u svoj stan, ali da istovremeno nema neke prevelike svrhe da ulažem u tuđi previše, ipak volim da nam je sve lepo i “kućasto”. To je ipak mesto gde živimo. Htela sam da nam okačim slike da nam malo upotpune prostor, da dobije na toplini, ali su mi zabranili da bušim zidove.

foto: Promo
foto: Promo

Gazda stana mi je objasnio da ne zna kako su sprovedeni kablovi kroz zidove i da je prethodnog stanodavca udarila struja, jer je prilikom zakucavanja eksera u zid naišao na kabl. Stanodavac je jasno stavio do znanja da neće da bude odgovaran za takve stvari, jer je nakon ovog slučaja imao dosta problema. I jasno, razumem. Nisam ni ja želela da rizikujem.

 

No, neke slike koje smo poneli iz rodnog Valjeva su i dalje bile tu, a ja sam bila uverena da postoji način da se okače, da se na neki način zalepe za zid. I stvarno nađoh nešto poput gigantskog selotejpa, kako ja volim da kažem.

 

Ram za slike
foto: Promo

 

Našla sam, ustvari, traku koja je baš za to i predviđena (izgleda da nisam jedina imala ovaj problem). Ona je lepljiva sa obe strane i onda to zapravo rešava situaciju: jednom stranom se lepi za sliku, a drugom za zid. Znači, mnoooogo dobra stvarčica! S tim što stvarno ne preporučujem da stavljate neke velike, teške i glomazne slike, jer će pasti. Do 2 kg je sasvim u redu, ali sve preko toga mi je nekako rizično.

 

Ram za slike
foto: Promo

 

Onda sam provalila da za još svašta nešto mogu da je koristim što mi treba da okačim u kući, a jako mi je dobro došla i u kolima da okačim telefon tako da lepo vidim navigaciju kad je korstim ili kad sa nekim pričam na spikerfon, da ne moram da držim telefon u rukama.

Ja sam je kupila OVDE (011/6 888 999). Ima pakovanje od 3 metra, ali super je to što vi možete traku da isečete na onolike delove koliki su vam potrebni, baš kao što je to slučaj sa običnom selotejp trakom.

 

 

makonda-tracker