budućnost mode!

Na prvi pogled haljina, na drugi — MAGIJA! Veličanstven autfit Sandre Bulok koji će se kopirati DECENIJAMA

2

... i jedva čekamo da vidimo sve varijante ove neobične kombinacije!

foto: Anthony Harvey / Shutterstock Editorial / Profimedia
foto: Anthony Harvey / Shutterstock Editorial / Profimedia

Holivudska glumica Sandra Bulok ne pojavljuje se često u javnosti, pa ni na crvenom tepihu. Viđamo je na okupljanjima slavnih samo kada promoviše svoj novi film, što je slučaj u poslednje vreme, pa nas je više puta počastila pravim malim modnim poslasticama.


Tako je bilo i na londonskoj premijeri ostvarenja "Izgubljeni grad", u kom jedna od omiljenih holivudskih slatkica i cenjena oskarovka igra sa Čeningom Tejtumom i Danijelom Redklifom.

 

Predivna Sandra pojavila se na crvenom — doduše, zelenom — tepihu u nesvakidašnjem odelu. Na prvi pogled deluje kao da je glumica ponela dugačku sako-haljinu, ali u pitanju je blejzer s kog se spušta šlep koji stvara ovakvu iluziju.

 

1 / 5 Foto: Anthony Harvey / Shutterstock Editorial / Profimedia


Bulokova je ponela klasično crno odelo, sastavljeno od pantalona ravnog kroja i strukiranog blejzera jednostavnog dizajna. Ipak, nije baš sve tako klasično: u visini grudi i na jednom ramenu prišivene su trake u pink, ljubičastim i narandžastim nijansama, koje se ukršataju i padaju iza leđa niz noge.

 

Reč je o kreaciji brenda Carolina Herrera, i to modelu odela za koji je potrebno izdvojiti 5.500 evra i koji je predstavljen u okviru kolekcije za jesen i zimu 2022. godine.


Sandra nije birala previše komplikovan makeup, a kosu je pustila da pada u labavim loknama, dok je sve zaokružila visećim minđušama.

 

 

makonda-tracker