njen novi dom

Mesto stvoreno za uživanje: Zavirite u dnevni boravak Anastasije Ražnatović (FOTO)

8

Otkako se preselila iz vile na Dedinju u stan u centru grada, Anastasija je često aktivna na Instagramu, ali trudi se da ne otkriva previše

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Anastasija Ražnatović i Đorđe Kuljić dugo su funkcionisali kao par na relaciji Beograd-Novi Sad, a nedavno su i zvanično započeli zajednički život.

 

Otkako su se uselili u svoj novi stan, Anastasija često deli fotografije iz svog novog životnog prostora, ali trudi se da ne otkriva mnogo.

 

 

Sada smo na Instagramu imali prilike da vidimo jedan deo njenog dnevnog boravka, u kom dominira ogromna, udobna, bela sofa, idealna za odmaranje, opuštanje i gledanje filmova. Na zidu iza nje nalazi se ogromna polica, koju je par ukrasio brojnim knjigama, detaljima, ali i pićima. Kao i u većini dnevnih boravaka, i u njihovom se nalazi veliki televizor, gde je Anastasija gledala nastavak serije "Seks i grad" — "I tek tako".

 

1 / 5 Foto: Instagram Printscreen

 

 

Inače, pisalo se da su Đorđe i Anastasija spojili dva stana u centru Beograda, te da su na novi dom potrošili oko 750.000 evra.


Kupili su dva stana od po 100 kvadrata, na dva sprata, koja trenutno sređuju kako bi se uselili krajem aprila. Stanovi su prostrani, poseduju nekoliko kupatila, spavaćih soba, ogromne i prostrane dnevne boravke iz kojih se izlazi na terasu koja je sva u staklu — rekao je u aprilu ove godine izvor i dodao da će "verovatno od ta dva stana napraviti dupleks".


Plan je da se krajem meseca usele u svoj novi dom. Nameštaj su odavno izabrali i poručili tako da će sve stići na vreme. Raduju se što će živeti zajedno, a i zbog činjenice da su stanove kupili zajedničkim snagama. Investiranje u zajednički prostor ujedno je i investiranje u njihovu budućnostm a po svemu sudeći nema sumnje da će je provesti zajedno — dodao je izvor.

 


 

makonda-tracker