iskrena je

Ne krije da joj je žao što se prekinulo njihovo prijateljstvo: Luna Đogani iskreno o odnosu sa Anastasijom Ražnatović

8

Još davno, kada je odlučila da se krsti Luna je za kumu izabrala Anastasiju, verovala je da će to prijateljstvo opstati do kraja života, ali se to ipak nije dogodilo

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Otkako su se rijaliti zvezda Luna Đogani i pevačica Anastasija Ražnatović prekinule druženje, mediji su vrlo često pisali kako je razlog svađe između njih to što je Luna imala neku vrstu odnosa sa Anastasijin partnerom. 

 

Međutim, Luna je sada otvorila dušu i priznala šta se zapravo desilo:

 

 

Pričalo se da sam joj uzela dečka, ona se nije oglašavala do skoro i time se smatralo da je ona te priče potvrdila. Bilo mi je mnogo teško, ona mi je i krštena kuma. Mnogo toga smo prošle zajedno i nikada neću moći da zaboravim taj deo svog života. Ništa se konkretno nije desilo, putevi su nam se razišli. Odrasle smo zajedno i samo se u jednom trenutku naša mišljenja nisu uklapala. Ona se zaljubila, bila je stalo sa tim dečkom, ja sam imala nešto svoje i samo se se razišli. Nismo se svađale, ni vređale. Nikada nisam dobila ružnu reč od nje, niti ona od mene - objasnila je za Sceniranje Luna.

 

Luna Đogani, Marko Miljković, Sava Radović
foto: Antonio Ahel/ATAImages

 

Rijaliti zvezda ne krije da joj je žeo što se njih dve više ne druže, te tako ističe da vrlo rado sluša Anastasijine pesme i da joj želi sreću u životu. 

 

— Žao mi je što nismo ostale prijateljice, ipak smo kume. Kada sam odlučila da se krstim, niko mi nije bio bitniji od nje. Bila je kao deo mene, mnogo smo bile bliske. Želela sam da moja kuma bude neko sa kim delim sve, i kome mogu da se otvorim - istakla je Luna.

 

 

makonda-tracker