njen novi dom

Mesto stvoreno za uživanje: Zavirite u dnevni boravak Anastasije Ražnatović (FOTO)

Nazad na članak
Ostavite Komentar

PRAVILA KOMENTARISANJA

Zabranjeni su govor mržnje, vređanje na nacionalnoj, rasnoj ili rodnoj osnovi, vređanje ličnosti korisnika i osoba čija se imena pojavljuju na sadržajima portala, kao i upotreba vulgarnih reči. Svako korišćenje portala suprotno navedenom biće kažnjeno oduzimanjem prava korisnika na pristup portalu kome će pristup biti trajno ili privremeno uskraćen. Svako ugrožavanje lične i porodične bezbednosti korisnika portala, kao i lica čije se ime navodi u sadržaju portala, putem pretnji ili na bilo koji drugi način, nije dozvoljeno i svako takvo ponašanje može biti krivično gonjeno od strane nadležnih organa. Nije dozvoljeno lažno predstavljanje, predstavljanje u ime drugog pravnog ili fizičkog lica. Zabranjeno je pisati velikim slovima (Full Capslock).

Komentari i sadržaji koji se ne odnose na teme portala biće obrisani bez prethodne najave, a korisnicima koji pošalju takve komentare i sadržaje biće u više navrata onemogućen pristup portalu. Ukoliko korisnik smatra da je nepravedno kažnjen, ima pravo da kontaktira administratora.

Komentara: 8

Uzas

10-12-2021 04:41h
Malogradjanka na mamu...

dragan

10-12-2021 05:38h
aman lljudi- dosta vise sa tim kriminalnom mafijaskom porodicom- deca ubice i lopova, a vi ih poturate kao rdztaafnr zvezde. kakvi roditrlji takva i deca.

Mike

10-12-2021 07:30h
Sta ste po zanimanju? Ja sam Cecina i Arkanova ćerka........

Ruska

10-12-2021 11:49h
Sta reci osim da je cerka u*ice,lopova.Majka joj se umesala u brak i tako Arkana dobila.Bila mu ljubavnica prvo,pa je ozenio,plus duplo stariji bio od nje.Sta reci,a sad je mamin decko vrsnjak Veljkov.Kakva porodica,bas za reklamu novina.Hahah,cura peva kompjuterskim glasom pa u*ija usi😃😃

Helena

10-12-2021 21:36h
@Ruska
Koja si ti bedna duša, prpstakušo. Šta mešaš dete u to. Bog sve vidi. Mržnja je zlo!

Stojan

10-12-2021 16:06h
Vazno je da ima ormancine za krpice i garderobu,a sto nema ni jedne umetnicke slike na zidu nema veze!?
Iako mlada,vec sada izgleda kao tetka!

Alex

11-12-2021 18:43h
Danasnje devojke sve jedna na drugu lice. Vise ih ne mozes raspoznati pa to ti je. Kao preslikane. Zalosno

Ova ne

16-12-2021 19:08h
@Alex
Vidi joj noge. Izduzila ih fotoshopom do bola. Ahahahahaha….
Učitavam komentare

Prijavi komentar

Odaberite razlog prijave komentara: