Rezervisana za najzgodnije

ISTA haljina — na dva POTPUNO različita načina! Anastasija Ražnatović i Teodora Bjelica oživljavaju duh starog Holivuda

1

Ovaj jednostavan i vrlo elegantan model oduševio je poznate devojke, pa smo za kratko vreme videli dve lepotice s naše javne scene u istoj haljini iste boje! Ipak, one su je ponele svaka na svoj — i potpuno suprotan — način!

foto: Instagram, Antonio Ahel/ATAImages
foto: Instagram, Antonio Ahel/ATAImages

Pevačica Anastasija Ražnatović, ćerka Svetlane Cece Ražnatović, tokom nedavnog boravka u Beču nosila je u nekoj svečanoj prilici zelenu haljinu koja je privukla mnogo pažnje njenih pratilaca na Instagramu.


Reč je o svetlucavom modelu koji prekriva kolena i pripijen je uz telo, zbog čega zahteva savršenu figuru i samopouzdanje, pa se za ovakvu haljinu devojke ne odlučuju baš lako.

 

 

Ključni detalji ovog modela su gola leđa, odnosno vrlo dubok U-izrez na zadnjoj strani haljine, kao i čamac-okovratnik koji zatvara dekolte i skreće sav fokus na leđa.

 


Međutim, ovu interesantnu toaletu za jesenje i zimske svečane prilike nismo videli prvi put na Anastasiji — pre dva meseca u identičnom modelu se na beogradskoj premijeri filma "Toma" pojavila glumica Teodora Bjelica!

 

 

Jedna od najatraktivnijih devojaka naše glumačke scene odlučila se za istu haljinu, ali ju je ponela nešto drugačiji način: dok je Anastasija odlučila da kombinuje ovaj elegantni i uski model sa sandalama otvorene pete, Teodora je odabrala klasične salonke. Pored toga, pevačica je odlučila da sav fokus bude na haljini, te je podigla kosu u nisku punđu, a Teodora se opredelila za prelomljene lokne prebačene na jednu stranu, oživevši tako duh starog Holivuda.
 

 

 

 

 

makonda-tracker