oduševiće vas

Zadržite sofisticiran izgled, a izgledajte privlačno: Anastasija Ražnatović u kombinaciji bez mane pokazala savršen stil

0

Ona je za ovu modnu fotografiju odlučila da obuče komade garderobe koji dobro pristaju većini žena, pa je tako komnicija prikladna za zimski period koji nam dolazi.

foto: Antonio Ahel/ATA Images
foto: Antonio Ahel/ATA Images

Pevačica Anastasija Ražnatović podelila je na svom Instagram profilu fotografiju na kojoj pozira ispred drvene pozadine u svom domu. 

 

Izabrala je da obuče malinastozeleni sako koji je imalo zlatne dugmiće, što je dobitna kombinacija boja na jednom komadu. On ima naglašene naramenice što dodatno naglašava sofisticiranost svake žene, dok njegovo kopčanjem ističe vitki struk. Uzgred, ispod njega uvek možete dodati neku majicu, ali ga možete nositi i bez nje, jer se reveri visoko preklapaju, što ne pravi veliki dekolte. 

 

Uz ovaj sako odlučila je da ukombinije i kožne pantalone, koje su prekrivale duge kožne čizme sa potpeticom koje su zbog svoje dužine i šireg dizajna isticale njene vitke noge. Ovakavi komadi garderobe savršen su izbor za one dame koje žele da budu upečatljive, ali da u isto vreme zadrže pristojan izgled. 

 

Od nakita je odlučila da doda prstenje na obe ruke, kao i sat koji se nazirao ispod rukava u zlatnoj boji. Uz sve ovo je uklopila manju torbicu u istoj boji i tako upotpunila svoj izgled. 

 

Kako se vama dopada njen izgled?

 

 

 

 

 

makonda-tracker