i praktično i trendi

Devojke su POLUDELE za ovim detaljem: Anastasija Ražnatović pokazala kako nositi glavni trend 2021.

1

Pevačica i ćerka Svetlane Ražnatović uvek je u korak s najnovijim trendovima, pa tako nije odolela ni onom koji je potpuno zavladao ove godine, i to u svim sezonama!

foto: Instagram
foto: Instagram

Iako su za Keri Bredšo u seriji "Seks i grad" bile sinonim za neukus, gumice za kosu napravljene od širih tkanina, tzv. scrunchies, osvojile su svet mode.


Budući da trendovi iz devedesetih u poslednje vreme doživljavaju veliki povratak, bilo je samo pitanje trenutka kada ćemo ponovo videti gumice napravljene od širih i nabranih traka, a početkom ove godine već je bilo jasno da će one uskoro biti svuda oko nas.


Zaljubljenice u modu nosile su ih i oko ruke i u kosi, a među onima koje joj nisu odolele je Anastasija Ražnatović.


Pevačica je na svom profilu na Instagramu objavila fotografije za koje je pozirala u letnjem stilu: ona nosi krop top s mornarskim prugama i duboke bele pantalone, a ključni detalj je gumica. Ona je podigla samo deo kose, i to vrlo visoko, zbog čega je privukla još više pažnje, a opredelila se za belu boju, koja je savršen spoj s odećom belih pruga. Zanimljiv detalj je i ogrlica od tri reda belih bisera, koju krasi raznobojan privezak, identičan šarenim visećim minđušama.

 


Ove gumice je, inače, ponovo popularizovala je modna kuća Hermès, koja je predstavila gumice s šarenim dezenima. U ponudi su se našle i "obične" i gumica s trakama koje vise s njih, a neke influenserke su otišle i korak dalje i nosile gumice kao ukras na torbi umesto marame.

 

 

makonda-tracker