modna klasika

Nosiće se ZAUVEK, odiše glamurom: Anastasija Ražnatović je pronašla SAVRŠENU zimsku haljinu za svečane prilike

1

Pevačica poznata po izuzetnom stilu nedavno je pokazla pravi klasik iz svog garderobera, a u pitanju je model haljine koji zahteva savršenu figuru i samopouzdanje

foto: Instagram
foto: Instagram

Anastasija Ražnatović, ćerka Svetlane Ražnatović i pevačica, spada u poznate devojke koje su uvek u korak s najnovijim trendovima, ali kada prilika to zahteva rado i često se okreće modnoj klasici.


Upravo je takva haljina koju je nosila tokom boravka u Beču pre desetak dana, kada je za svečanu priliku odabrala zeleni model do kolena, koji je sasvim pripijen uz telo. S obzirom na ovakav kroj, ova toaleta definitivno zahteva savršenu figuru i samopouzdanje, a Anastasija ju je iznela s lakoćom.

 

 

Ključni detalji ovog modela su gola leđa, odnosno vrlo dubok U-izrez na zadnjoj strani haljine, kao i čamac-okovratnik koji zatvara dekolte i skreće sav fokus na leđa.

 

Pevačica je podelila više fotografija za koje pozirala u modelu koji ju je očito oduševio, a posebno se izdvaja dugim rukavima i jedva primetno naglašenim ramenima.

 


Anastasija je ovu vrlo elegantnu haljinu kombinovala sa crnim sandalama s kaišićima, visokim i tankim potpeticama i otvorenom petom, dok je bila vrlo umerena pri biranju nakita, pa je sve svela na efektno prstenje i svetlucave alke. Njen stil naričito je došao do izražaja zahvaljujući frizuri — strogoj i niskoj punđi u stilu latino lepotica, jer bi puštena kosa samo skrenula pažnju sa suptilnih detalja koji čine da ovako jednostavna haljina izgleda božanstveno.

 

 

makonda-tracker