TUŽNO

Kao da nikada nije bila deo njegovog života: Tom Kruz odbija da vidi ćerkicu (FOTO)

0

Iako Holms i Kruz nakon razvoda nikada javno nisu progovorili o razlozima raskida, uvek se spekulisalo kako je glavni krivac njegova zaluđenost sajentologijom

 

foto: Profimedia

Pritom nije poznato da li uspešni holivudski glumac, koji se uredno nalazi na listi najplaćenijih osoba filmske industrije, učestvuje u troškovima alimentacije ili pak Kejti sve pokriva sama. Uvek škrt na rečima kada se radi o privatnom životu, Kruz je tek kratko prokomentarisao nedavno pitanje smatra li da će se i malena Suri baciti u glumu kada odraste.

Nikad ne znate – promrmljao je 55-godišnjak kojeg smatraju jednim od najistaknutijihčlanova sajentološke zajednice. Poznati otac se itekako udaljio od ćerkice, a postoje tek nagađanja da ponekad održavaju odnos telefonski. Neki sumnjaju kako se Tom od Suri ogradio i kada je njegova bivša supruga Kejti započela tajnu vezu s glumcem Džejmijem Foksom, s kojim je nedavno javno viđena prvi put nakon pet godina skrivanja.

Budući da malena živi s majkom te nije članica Sajentološke crkve, to stvara mnogo veliki problem i navodno se ta cela situacija nimalo ne sviđa vrhovnom vođi ove zajednice.

 

 

 

makonda-tracker