JAKA LJUBAVNA PRIČA

Konačno otkriven pravi razlog razvoda Tom Kruza i Nikol Kidman: Istina je teža nego što mislite (FOTO)

0

U braku su bili 11 godina i jedan su od najlepših holivudskih parova, zajedno su glumili u tri filma i dominirali scenom i gde god da se pojave...

foto: Profimedia
foto: Profimedia

Usvojili su dvoje dece i činilo se da imaju jedan od najčvršćih brakova u šou biznisu. Ali, Tom Kruz (55) podneo je zahtev za razvod braka od Nikol Kidman (50) 2001. godine i bajka se rasplinula.

 

Šokantne optužbe: Tom Kruz odgovoran za smrt dvoje ljudi?

 

Nagađalo se da je razlog u sajentologiji, čiji član ona nije želela da bude ali ni jedan ni drugi nikada nisu pričali o pravim razlozima razilaženja.

 

Nikol je od tada pronašla ljubav sa kantri pevačem Kitom Urbanom (49), s kojim ima dvoje dece, a Tom je dobio dete sa Kejti Holms (38) pa se ponovno rastao i za sada je singl.

On je mnogo manje od Nikol pričao o njihovom razvodu.

 

"Odgajili smo decu zajedno... Puno volim Nik, to uopšte nije pitanje", rekao je jednom, a kasnije je izajavio i kako su "u odličnim odnosima" i da "želi da Nikol bude srećna".

 

Godinama se nisu čuli i on nije video dete: Tom Kruz dobio zvanje najgoreg tate Holivuda (FOTO)


Australijska glumica češće je pričala o njihovom odnosu pre i posle razvoda, ali nije mnogo toga otkrila o razlogu rastave. Ipak, barem smo dobili nekakav uvid u njihovu vezu.

 

Nastavak teksta pročitajte na sledećoj strani..

makonda-tracker