TUŽNO

Kao da nikada nije bila deo njegovog života: Tom Kruz odbija da vidi ćerkicu (FOTO)

0

Iako Holms i Kruz nakon razvoda nikada javno nisu progovorili o razlozima raskida, uvek se spekulisalo kako je glavni krivac njegova zaluđenost sajentologijom

foto: Profimedia
foto: Profimedia

11-godišnja Suri Kruz uglavnom se može videti u društvu majke, glumice Kejti Holms, a strani mediji tvrde kako oca Toma Kruza nije videla već nekoliko godina.

 

Kada je krajem augusta 2012. napokon okončana brakorazvodna parnica Toma Kruza i Kejti Holms, njihova tada šestogodišnja kćerka Suri pripala je majci. Ipak, slavni glumac nije dobio zabranu viđanja ćerke.


Za njegovo ponašanje nema opravdanja: Tom Kruz nije video ćerku 4 godine (FOTO)

 

No kako stvari danas stoje, izgleda da je samoinicijativno odlučio da nema vremena za svojejedino biološko dete. Podsetimo, s bivšom suprugom Nikol Kidman Kruz ima dvoje usvojene dece, 25-godišnju Izabelu i dve godine mlađeg sina Konora.

 

foto: Profimedia

Iako Holms i Kruz nakon razvoda nikada javno nisu progovorili o razlozima raskida, uvek se spekulisalo kako je glavni krivac njegova zaluđenost sajentologijom, a kada je u tu kontroverznu zajednicu hteo da uključi i ćerkicu Suri, Kejti je preuzla sve kako bi je spasila.

 

Nastavak na sledećoj strani...

makonda-tracker