Šta to tačno znači?

Kraljevska porodica im NIJE DOBAR PRIMER? Princ Vilijam i Kejt decu vaspitavaju prema – "modelu MIDLTON"

0

Princ i princeza od Velsa imaju poseban način vaspitanja.

foto: i-Images / Eyevine / Profimedia
foto: i-Images / Eyevine / Profimedia

Princ Vilijam i Kejt Midlton su u braku od 2011. godine i imaju troje dece: Džordža (9), Šarlot (7) i Luja (4).

 

Kako tvrdi kraljevski stručnjak Dankan Larkomb, princ i princeza od Velsa su usvojili "Midlton roditeljski model" i žele da ih njihova deca vide kao "najbolje prijatelje".

 

Kraljevski stručnjak je dodao da je evidentno da su Kejtini roditelji Kerol (67) i Majkl (73) inspirisali Vilijama i njegovu suprugu da podižu decu na isti način.

 

– Vilijam je vaspitanje svoje dece zasnovao na modelu Midlton: troje dece, imućni, ali roditelji koji vredno i naporno rade i mnogo ljubavi u kući – rekao je kraljevski stručnjak.

Kad je Kejt bila u ranim dvadesetim godinama, ubrojala je majku i oca na listu svojih najboljih prijatelja. To je ono čemu Vilijam i Kejt teže sa svojom decom – dodao je.

 

Princeza od Velsa provela je veći deo svog detinjstva u Baklberiju u Berkširu i ima sestru Pipu (39) i brata Džejmsa (35).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Royal_Kids (@royal_kiddos)

Pojavljujući se u jednom podkastu 2020. godine, Kejt je govorila o "svom veoma srećnom detinjstvu" i pohvalila je "ogromnu posvećenost svojih roditelja njoj i njenom bratu i sestri."

Ipak, ne mogu da se porede detinjstvo u kraljevskoj porodici sa bezbrižnim detinjstvu u manjem britanskom gradu, kao i činjenica da je porodica Vels pod velikim pritiskom i uvek u centru pažnje. 

 

Kao takvi, kraljevski stručnjak kaže da princ i princeza od Velsa žele postepeno da uvedu decu u kraljevske dužnosti te ih samo ponekad izlažu javnosti. To je bilo nedavno za Božić i na princezinoj službi u Vestminsterskoj opatiji. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Royal_Kids (@royal_kiddos)

Štaviše, kraljevski stručnjak Kejti Nikol tvrdi da je par rekao svom najstarijem sinu da će on jednog dana postati kralj - ali da ne žele da ga još uvek opterećuju "osećajem dužnosti" i budućom ulogom.

 

Stručnjak je tvrdio da Džordž, Šarlot i Luis imaju "najobičnije vaspitanje bilo koje generacije kraljevske dece" nakon što su se ranije ove godine preselili u Vindzor.

 

 

makonda-tracker