(FOTO)

Božićno izdanje koje bi se SVIDELO i kraljici Elizabeti i Megan Markl: Kejt Midlton U POSEBNOM KAPUTU koji nosi godinama

0

Britanska kraljevska porodica se tradicionalno okupila na božićnoj misi u crkvi sv. Marije Magdalene.

Princeza od Velsa Kejt Midlton
Princeza od Velsa Kejt Midltonfoto: i-Images / Eyevine / Profimedia

Vernici katoličke veroispovesti obeležavaju Božić, a tim povodom je cela britanska porodica prisustvovala tradicionalnoj misi u crkvi u Norfolku.

 

Ovo je prvi Božić bez kraljice Elizabete II, a kao i obično, najviše pažnje je privukla princeza od Velsa, Kejt Midlton, koja je odabrala elegantno modno izdanje, istovremeno moderno i tradicionalno.

 

Kejt je poznata po tome da iste odevne komade nosi nekoliko puta, pa je tako i ovaj maslinasti kaput modne kuće Alexander McQueen već nosila, ali je ipak ponovo zablistala.

Na prvi pogled vam odmah odvlače pažnju istaknuti džepovi i ušiveni pojas koji dodatno naglašava struk. Ovaj model u donjem delu ima blage nabore, širi se i time postiže još veću eleganciju, dok je u gornjem delu kragna sa specifičnim kopčanjem na kukice.

 

1 / 5 Foto: i-Images / Eyevine / Profimedia

 

Da sve izgleda još magičnije, Kejt je odabrala klasični šešir u sličnoj zelenoj nijansi i ukrasila ga perom, dok je izbor obuće pao na crne čizme od brušene kože, koje potpisuje lukusuzni italijanski brend Gianvito Rossi.

 

Princeza od Velsa je poznata po posebnim modnim odabirima, a kada su kaputi u pitanju, ona je vrlo često oduševljavala modelima kaputa koje poseduje.

 

 

makonda-tracker