sve rade zajedno

Roditelji Kejt i Pipe imaju zbog čega da budu ponosni: Sestre Midlton skovale predivan plan - na koji je teško ostati ravnodušan

0

Ukoliko njihove ćerke uspeju u svojoj nameri, Midltonovi će imati mnogo razlgoa za slavlje.

foto: Profimedia
foto: Profimedia

 

Već neko vreme šuška se da će princ Džordž i princeza Šarlot dobiti mlađeg brata ili sestru, a izvori bliski Bakingemskoj palati kažu da vojvoda i vojvotkinja od Kembridža rade na trećem detetu!

 

Teško da ćemo Kejt videti u ovakvom izdanju: Pipa Midlton bez trunke glamura, skupocenog nakita i vrtoglavih potpetica (FOTO)

 

Štaviše, britanske kladionice nedavno su zabranile klađenje na to da je Kejt Midlton u drugom stanju, što je za mnoge bio znak da će kraljevska porodica uskoro dobiti još jednom člana.

 

1 / 11 Foto: Profimedia

 

Ipak, to nije sve - Kejt i princ Vilijam nisu jedini koji planiraju proširenje porodice. Kako piše strana štampa, Kejtina sestra Pipa, koja se nedavno udala za milijardera Džejmsa Metjuza, takođe planira potomstvo.

 

U skladu sa svojim planovima, sestre Midlton došle su na fenomenalnu ideju!

 

Nastavak na sledećoj strani.

 

1 / 8 Foto: Profimedia

 

Sve neophodne savete o trudnoći i vaspitanju Pipa dobija i dobijaće upravo od svoje starije sestre, s kojom je nerazdvojna. Niko ne sumnja da će mlađa od sestara Midlton biti divna majka, budući da je već supertetka malenom Džordžu i njegovoj sestri Šarlot.

 

Ovo nisu očekivali od nje: Kejt Midlton priredila Pipi i ostatku svoje porodice neprijatnost koja je šokirala Britaniju (FOTO)

 

- Ona je sjajna tetka Džordžu i Šarlot i deca se uvek raduju igri s njom. Mislim da će biti fantastična majka. Uz to, Pipa je oduvek pričala kako bi bilo predivno kada bi ona i Kejt bile trudne u isto vreme - otkrio je nedavno izvor blizak slavnoj porodici.

 

foto: Profimedia

Budući da će sestre Midlton uskoro postati i komšinice, izvor ističe da bi ovo bila još bolja ideja.

 

- Zamislite kakva će to zabava biti: zajedničko kupanje beba, kupovina odeće, trudnički kursevi, joga...

 

Budući da svi roditelji žele da im se deca slažu i budu jedni drugima najbolji drugarima, možemo konstatovati da su gospodin i gospođa Midlton uradili sjajan posao i imaju mnogo razloga za ponos.

 

makonda-tracker