ultrapraktične

Koliko god godina i kilograma imale – bolje ne postoje! Farmerke Blejk Lajvli za izlazak s drugaricama su savršenstvo

0

Toliko udobne i ležerne da se obično nose s patikama, a ipak dovoljno elegantne da uz njih obujete i sandale sa štiklama!

Glumica Blejk Lajvli sama smišlja svoje odevne kombinacije
Glumica Blejk Lajvli sama smišlja svoje odevne kombinacijefoto: EPA/JULIEN WARNAND

Čak i izlazak s društvom na kafu u slučaju poznatih ličnosti je događaj o kom izveštavaju svetski mediji.


Kada to društvo čine Tejlor Svift, koja je nedavno raskinula dugogodišnju vezu, zatim Blejk Lajvli, koja je nedavno rodila četvrto dete, i Điđi Hadid, koja je uvek zanimljiva javnosti jer je među vodećim modelima – naslovne strane su zagarantovane.


Piše se o tome kako Tejlor blista raskida, a Blejk posle porođaja, dok su modnim portali primetili i njihov šik stil za ležerno druženje u gradu. Posebnu pažnju privukle su farmerke glumice Blejk Lajvli, koje su verovatno nešto najbliže modnom savršenstvu što možemo da zamislimo!

 

Holivudska zvezda ponela je ovom prilikom karirani prsluk, crnu atlet majicu i pantalone od svetlog džinsa koje potpisuje jedan pristupačni španski brend koji posluje i u Srbiji. U pitanju su kargo pantalone visokog struka koje deluju isprano i imaju šire nogavice ravnog kroja.

 

Kargo farmerke Blejk Lajvli
Kargo farmerke Blejk Lajvlifoto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia


Blejkine farmerke su vrlo svedene, bez suvišnih detalja i imaju po jedan veći džep kvadratnog oblika.


Kargo pantalone su jedan od neprolaznih trendova svake godine, posebno dominantan u proleće, a koliko je modni svet u poslednje vreme opčinjen njima pokazuje i nova kolekcija modne kuće Miu Miu u kojoj su kargo pantalonama inspirisane i mini-suknje i torbice!

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)


Ovaj model modni znalci preporučuju ženama svih godina, od tinejdžerki do starijih dama, a one stoje izvanredno bez obzira na kilograme i tip građe.

 

Uz to, vrlo su praktične, pa ih možete nositi s patikama, baletankama, espadrilama ili, kao Blejk Lajvli, sa elegantnim sandalama s visokim štiklama. Njen izbor je model Atonana brenda Christian Louboutin, ali i dale(eee)ko jeftinije sandale će izgledati efektno.

 

Blejk je ponela teksas kargo pantalone, a kakve smo modele viđali na drugim poznatim damama proteklih meseci, pogledajte u galeriji.

 

1 / 5 Foto: @sofiavergara/Instagram

 

 

makonda-tracker