ipak kraj

Raskinuo najmisteriozniji par u svetu slavnih: Zvali su je LUDOM ZA MOMCIMA, pravili joj pakao, a onda se sve promenilo

0

Nakon što su joj mediji narušili imidž i proganjali je na svakom koraku, pevačica je rešila da pažljivije krije svoju privatnost

Tejlor Svift i Džo Alvini bili su u vezi od 2016. godine
Tejlor Svift i Džo Alvini bili su u vezi od 2016. godinefoto: SBMF / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Prema pisanju portala Entertainment Tonight, kantautorka Tejlor Svift i britanski glumac Džo Alvin raskinuli su posle šest godina.


Oni su se navodno razišli prijateljski i mirno, a mediji pišu da je njihov rastanak vrlo diskretan, koliko i njihova veza. Par se rastao pre nekoliko nedelja i još uvek imaju odličan odnos.


Nije bilo dramatično – rekao je za Page Six izvor blizak Tejlor i Džo. – Veza je samo "odslužila svoje".


Pre izvesnog vremena, mediji su pisali da je Alvin pun podrške za svoju dragu i da ima nameru da je prati na njenoj velikoj svetskoj turneji kad god mu obaveze to dozvoljavaju.

 

Tejlor Svift i Džo Alvini bili su u vezi šest i po godina
Tejlor Svift i Džo Alvini bili su u vezi šest i po godinafoto: Edward Opi / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Tejlor Svift i Džo Alvin bili su u vezi od 2016. godine, a ona je u više svojih pesama opisala emocije koje gaji prema Britancu.


Pevačica i kompozitorka je od početka karijere na meti paparaca i osude javnosti jer je imala više veza s poznatim muškarcima. Ona je bila u kraćim ili dužim vezama s Kalvinom Harisom, Harijem Stajlsom, Konorom Kenedijem, Džejkom Džilenhalom, Tejlorom Lotnerom, Džonom Majerom , Džoom Džonasom i Tomom Hidlstonom, a zbog toga što je javnost upućena u njen ljubavni život često se suočavala s vrlo neprijatnim komentarima, kakve sigurno ne bi dobio muškarac na njenom mestu.

 

Mislim da su mediji poslali vrlo nefer poruku proteklih godina, da ja ne smem da izađem zbog samo uzbuđenja ili iz zabave, radi novih iskustava ili lekcija. Dozvoljeno mi je da izlazim samo ako će to biti duga, višegodišnja veza. U suprotnom sam "serijska devojka" ili, da citiram, "luda za momcima"... Mislim da to nije korektno – izjavila je Tejlor u jednom intervjuu.

 

1 / 5 Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia


Zbog ovakvog imidža, ona je postala vrlo oprezna u eksponiranju svog privatnog života, pa je tako vezu s Alvinom čuvala pod velom misterije sve vreme. Oboje su se trudili da zaštite svoju ljubav od javnosti, a glumac je intervjuu za Vogue 2018. izjavio da su ljudi vrlo znatiželjni u vezi s njihovim odnosima.


Oni se, inače, nikad nisu zajedno pojavili na crvenom tepihu već bi, i kada budu na istom događaju, dolazili odvojeno, vrlo retko i šturo bi odgovarali na pitanja koja se tiču njihove veze.

 

Tejlor Svift i Džo Alvini bili su u vezi od 2016. godine
Tejlor Svift i Džo Alvini bili su u vezi od 2016. godinefoto: Hewitt / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Prošle godine pisalo se da su se verili, a Alvin je tada prokomentarisao da bi danas imao mnogo novca kada bi dobio funtu kad god bi čuo da je zaprosio Tejlor.


Istina je da to nikad ne bih ni potvrdio ni demantovao – rekao je tada glumac za Wall Street Journal.


Zbog toga koliko su se trudili da sakriju svoju ljubav i detalje o njoj, proglasili su ih najmisterioznijim parom u svetu poznatih, a čini se da će takav biti i njihov raskid... Ipak, budući da Tejlor često peva o svojim raskidima i bivšim vezama, nema sumnje da ćemo jednog dana saznati makar delić njihove priče.

 

 

 

makonda-tracker