miu miu moć!

Trend koji je osvojio Tamaru Kalinić zaraziće i vas! Ako volite KARGO pantalone – ovo će vam se dopasti još više

1

Pristupačniji brendovi već nude svoje verzije ovih komada modne kuće Miu Miu, pa ne morate ni da odvojite previše novca da izgledate kao svetski poznate influenserke

Tamara Kalinić jedna je od glavnih zvezda svakog važnog modnog događaja u svetu
Tamara Kalinić jedna je od glavnih zvezda svakog važnog modnog događaja u svetufoto: Mairo Cinquetti / Zuma Press / Profimedia

Kargo pantalone su vanvremenski trend – tu više nema priče!


One su manje-više uvek aktuelne, s tim što su u prelazno doba godine posebno popularne i sjajno se kombinuju s patikama i rančevima, a italijanska modna kuća Miu Miu pripremila je prave poslastice svim ljubiteljkama pantalona sa velikim džepovima.


Kao što smo videli na nedavno održanoj reviji ovog brenda na Nedelji mode u Parizu, na kojoj je predstavljena kolekcija za jesen/zimu 2023. godine, predimenzionirani i praktični džepovi kakve obično viđamo na kargo pantalonama sada su na svakom mestu koje možete da zamislite!


Svetske influenserke, na čelu s našom Tamarom Kalinić, ponele su mikro-suknju, riskantno kratak ležerne suknje za svaki dan koja je u potpunosti prekrivena ogromnim džepovima sa rajsferšlusom.

 

Tamar aKalinić pred početak modne revije modne kuće Miu Miu na Nedelji mode u parizu
Tamar aKalinić pred početak modne revije modne kuće Miu Miu na Nedelji mode u parizufoto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Srpska trendseterka ponela je tom prilikom bež suknjicu, dok su mnoge njene koleginice odabrale crni model.

 

Ipak, na najinteresantniji način ovu suknju nosila je modna novinarka Ana delo Ruso, koja ju je ponela preko crne suknje do kolena. Za ovaj mikro komad je, inače, potrebno izdvojiti čak 1.830 dolara!

 


Uz to, kargo džepovi stižu nam i na torbice, a Miu Miu predstavio je vrlo interesantnu hobo varijantu tašne od napa kože. Iako je ovo aksesoar manjih dimenzija, italijanski brend nudi torbu s više džepovima, očito inspirisanih praktičnošću pantalona, a njena cena iznosi više od 2.000 evra.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Yeeun (@__shinyeeuni)


Naravno, Tamara Kalinić, kao jedna od najuticajnijih devojaka u svetu mode, već je dobila svoj primerak, koji je pokazala na Instagramu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tamara Kalinic (@tamara)


Nikad ne ponestaje džepova – poručila je ona šaljivo pozirajući sa tašnom u koju je utisnut logo Miu Miu.

 

Inače, high-street brendovi već su požurili da ponude svoje verzije ovih skupocenih suknjica i tašni, pa se slični komadi mogu naći i po daleko nižim cenama, a očekuje se da će to posebno biti slučaj narednih meseci.

 

 

makonda-tracker