uvek praktično

Biće trendi i za 50 godina, a TAKO JE ŠIK! Blejk Lajvli zna najudobniji način da nosimo LETNJE HALJINE

0

Nemajte dilemu — definitivno se i dalje nose ovako!

foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia
foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Američka glumica Blejk Lajvli spada u retke žene u Holivudu koje ne koriste usluge stilista! Zvezda "Tračare" isključivo sama planira svaki svoj autfit, pa čak i one najsloženije — poput neverovatno kreativnog izdanja u kom se pojavila na crvenom tepihu ovogodišnje Met gale.


Kada je reč o svakodnevnom stilu, Blejk, očekivano, i na tom polju briljira, a poznata je po tome što uspešno kombinuje najaktuelnije trendove s praktičnošću koje život zaposlene mame troje dece nosi sa sobom u užurbanom gradu kakav je Njujork.

 

Najnoviji takav stajling u kom se Blejk Lajvli pojavila pred paparacima jeste tipično letnje izdanje za svaki dan koje odiše ležernošću i definitivno ćemo i ubuduće često viđati na glumici. Ona je ponela košulju-haljinu, lagani laneni model bele boje, omiljene u letnjim mesecima, a odlučila se za komad sečen u predelu struka tako da ističe figuru iako je vrlo komotan.

 

1 / 5 Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

 

Uz ovako prijatan odevni predmet nije odabrala sandale ili baletanke već — najjednostavnije bele patike! U pitanju je vanvremenski prolećni i letnji trend, koji slavne devojke obožavaju i koji pruža koraku udobnost. Iako je temperatura visoka, Blejk je ponela i tanak lepršavi kardigan bele boje, koji je uvek zgodno imati sa sobom predveče.


Kao i obično kada je u pitanju Blejk Lajvli, neizostavna je zanimljiva torbica, a ovog puta je reč o Fendi tašni bele boje koju krase raznobojne aplikacije cvetova. Model nazvan Flowerland Peekaboo košta oko 1.000 dolara, ali je odavno rasprodat.

 

 

makonda-tracker