blista

Više od 4 miliona lajkova i svađa u komentarima: Blejk Lajvli objavila fotografije sa plaže dva meseca posle porođaja

0

Iako glumica nesumnjivo izgleda savršeno, među njenim fanovima onih koji smatraju da ove fotografije nije morala da deli

foto: EPA/IAN LANGSDON
foto: EPA/IAN LANGSDON


Američka glumica Blejk Lajvli donela je nedavno na svet četvrto dete, a sada je rešila da pokaže kako njena porodica uživa u slobodnom vremenu

Glumica Blejk Lajvli, najpoznatija po ulozi u seriji "Tračara", u februaru je postala mama četvrti put.


Njen suprug i slavni glumac Rajan Rejnolds dobili su bebu za koju još uvek nije otkriveno kog je pola, a par je pre toga već imao tri ćerke – Džejms (8), Inez (6) i Beti (3).


Dok uživaju u svom skladnom porodičnom životu, Blejk i Rajan koriste i čari lepog vremena, pa su se proteklih dana baškarili na morskoj obali i pored bazena. Glumica je tako podelila fotogafije za koje je pozirala u kupaćim kostimima, pokazavši svoju liniju posle porođaja.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blake Lively (@blakelively)


Ona je ponela gornji deo bikinija s maksi-suknjom, jednodelni kupaći sa izrezom u predelu stomaka, a njena figura izgleda isto kao i pre trudnoće, što su primetili i njeni pratioci.

 

"Zar se ti nisi porodila nedavno?", "Kako je biti boginja?", "Izgledaš kao da nemaš nijedno dete, a kamoli četvoro, a kamoli kao da je poslednje rođeno pre nekoliko nedelja"... komentarišu fanovi poznate glumice.


Među njima ima i onih koji smatraju da je pomalo neukusno to što Blejk pokazuje savršeno telo jer je njen slučaj redak i ne oslikava realnost.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blake Lively (@blakelively)


"Prelepa si, ali možemo li mi normalne mame da vidimo telo sa strijama? Može li neko da nam pokaže da je moguće biti lep i imati strije? Ozbiljna sam", "Ovo se zove postavljanje nerealnih standarda lepote", "Svaka čast, ali kako li se sad oseća neko ko nema taj luksuz da se bavi izgledom iste sekunde posle porođaja" pišu obožavatelji glumice.


Blejk Lajvli je, inače, pokazala da se porodila podelivši sredinom februara fotografiju na kojoj joj se ne vidi stomak, a u medijima se potom pojavila vest da je donela bebu na svet nekoliko dana ranije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Blake Lively (@blakelively)

 

Ipak, i tada je imala besprekornu figuru, pa su mnogi bili zbunjeni time kako joj to uspeva.

 

 

makonda-tracker