žena koja ume

Ne postoji (baš) ništa što Blejk Lajvli ne može da nosi! Ultratrendi autfit sastavljen od stvari koje NE MOŽE DA ZAKOPČA

0

Dok sitno broji do rođenja četvrtog deteta, glumica eksperimentiše s modom i, suprotno svim očekivanjima, postiže moćan efekat!

Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds na crvenom tepihu 2017.
Blejk Lajvli i Rajan Rejnolds na crvenom tepihu 2017.foto: EPA/JUSTIN LANE

Američka glumica Blejk Lajvli (35) trenutno je po četvrti put u drugom stanju, a to što je u poodmakloj trudnoći ne sprečava jednu od najbolje odevenih žena planete da nas oduševljava svojim stilom.


TV i filmska zvezda poznata po tome što ne koristi usluge stilista i pravi je modni mag u prošlosti nas je mnogo puta ostavila bez reči svojim odevnim kombinacijama. Sada je pokazala da njen modni dar ide tako daleko da ume savršeno da spoji i – odeću koja joj ne odgovara.


Ona je na Instagramu podelila fotografiju za koju je pozirala u prilično neočekivanom autfitu, a njen opis posebno je simpatičan.


– Kada suknju ne možete da zakopčate pozadi, a haljinu ne možete da zakopčate spreda – obucite i jedno i drugo. Ko kaže da dva minusa ne daju plus? – napisala je Blejk.

 

Blejk Lajvli u haljini i suknji koje ne može da zakopča
Blejk Lajvli u haljini i suknji koje ne može da zakopčafoto: blakelively/Instagram

Zvezda serije "Tračara" ponela je, naime, duboku i lepršavu crnu suknju midi dužine, a preko nje crnu haljinu s belim tufnama koja ima dubok V-izrez i kratke rukave. Zahvaljujući tome, haljina izgleda kao vrlo šik ogrtač, a ova varijanta još jedan je dokaz da za pravog modnog znalca prepreke ne postoje!


Tome je dodala pink salonke i bisernu ogrlicu, a utisak je sjajan.


Podsetimo, Blejk sa glumcem Rajanom Rejnolsom ima već tri ćerke: Džejms (8), Inez (6) i Beti (3), a u jednom intervjuu 2020. godine istakla je da obožava ulogu majke.


Pretpostavljam da morate stvarno, stvarno, stvarno to da volite, jer sam ja opsednuta mojim klinkama – rekla je ona za Harper's Bazaar.

 

 

makonda-tracker