stajling koji se pamti

Torbica Lady Dior od 4.000 evra, sandale kao iz sna: Šik kombinacija Jelene Đoković o kojoj bruju Beograd

2

Kao i mnogo puta do sad, Jelena Đoković je sve oduševila stajlingom 

foto: Antonio Ahel/ATAImages
foto: Antonio Ahel/ATAImages

Supruga najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića Jelena Đoković očarala je Beograd večeras na premijeri predstave "Laž" u Beogradskom dramskom pozorištu.

 

Kao i uvek, Jelena je zablistala, a na predstavu je stigla u društvu prijatelja. Za ovu priliku ona je odabrala vanvremenski beli kaput sa dugmićima braon boje ispod kojeg se nadzirala duga karirana haljina.

 

Uz nju se savršeno uklopila mala Dior autentična zelena torba. Ova superšik tašna napravljena je od maslinastozelene prošivene jagnjeće kože, inače je inspirisana princezom Dajanom i u modnom svetu važi za jedan od omiljenih modela proteklih godina.

 

Torba ima kaiš za rame, čvrste kožne ručke na vrhu i zlatne detalje. Gornji rajsferšlus se otvara ka unutrašnjosti od zlatne Dior monogramske žakardne tkanine sa džepom sa patent-zatvaračem.

 

Ovo je divna torba za dnevnu ili večernju odeću čija cena u ovim dimenzijama iznosi oko 4.000 evra, a dostupni su i skuplji i jeftiniji modeli, u zavisnosti od veličine i tipa kože.

 

1 / 5 Foto: Damir Dervišagić

 

Uz sve ovo Jelena je ponela i prelepe srebrne sandale na špic, koje su celoj kombinaciji dale posebnu dozu elegancije.

 

Njoj je društvo na premijeri pravio prijatelj njihove porodice Jugoslav Karić, a pred foto-aparatom pojavila se sa našom manekenkom Sofijom Milošević.

 

Jelena je cele večeri bila odlično raspoložena, a nakon što se pozdravila sa prijateljima i poznanicima, uživala je u dugo isčekivanoj predstavi "Laž".

 

 

 

 

 

makonda-tracker