nije opterećena luksuzom

Džej Lo u ovakvoj haljini ide NA BUVLJAK: Kupila je sitnice koje zajedno ne vrede kao pola njene personalizovane torbe

0

Sigurno očekujete da vidite Džej Lo u najskupljim svetskim prodavnicama i kako kupuje najfiniju garederobu, nije da to ne radi, ali ponekad napravi i izuzetak.

foto: AKM-GSI / Backgrid USA / Profimedia
foto: AKM-GSI / Backgrid USA / Profimedia

Dženifer Lopez se nedavno vratila sa medenog meseca posle jednog od nekoliko venčanja sa Benom Aflekom, a sada su je paparaci fotografisali u jednoj neobičnoj kupovini.

 

Nikada se ne biste kladili na to da ćete latino divu Džej Lo sresti na buvljaku!

Dženifer su uhvatili paparaci u društvu ćerke Eme početkom ove nedelje kako obilazi buvljak Melrouz u Los Anđelesu, a kako se navodi Džej Lo je razgledala antikvitete, starinske predmete za uređenje doma, ali i autentične ručno rađenje odevne komade.

 

1 / 4 Foto: MESSIGOAL / SplashNews.com / Splash / Profimedia

 

Za izlazak do pijace, latino diva je odabrala dugu zelenu haljinu s golim leđima dok je kosu podigla u punđu i nosila naočare za sunce pošto verovatno nije imala šminku. Visoke potpetice su skoro nezaobilazne kada je u pitanju Dženifer Lopez, pa je tako imala sandale sa platformom čak i za obilazak pijace.

 

Zanimljiv detalj je njena Christian Dior torba koja je jako popularna među holivduskim zvezdama, a u koju je latino pevačica stavljala sve što je kupila na buvljaku.

 

 

makonda-tracker