ako želite da izgledate mlađe

Večna kombinacija s kojom nema greške: Jelena Đoković se pametnim odabirom boje vratila u dvadesete

0

Supruga Novaka Đokovića opčinila je još jednom javnost savršenim prolećnim stajlingom

foto: Instagram / jelenadjokovicndf
foto: Instagram / jelenadjokovicndf

Jelena Đoković je neko ko uvek svojom jednostavnošću i klasičnim stilom pokaže da je često manje zapravo više i da za dobar izgled nisu potrebni upadljivi detalji.

 

Tako je i danas uspela da izmami uzdahe svih ljubiteljki mode i modernog stila ponevši prelepi sako u svetlo pink boji, koji je u potpunosti otvorio njeno lice i učinio da izgleda bar deset godina mlađe

 

Uz njega Jelena je ponela jednostavnu belu majicu na bratele, koja je imala diskretnu belu čipku u predelu dekoltea koja je celoj kombinaciji davala dozu elegancije.

 

 

Kako bi svemu dala kežual izgled Jelena je ponela obične plave farmerke i time postigla pun pogodak, jer je kombinacija sakoa i farmerki nešto što se može nositi u skoro svim prilikama.

 

Na primer, za neku dnevnu kežual varijantu možete odabrati da uz sako i patike obučete majicu sa interesantnim i upadljivim printom, uz koju ćete uskladiti i tašnu, a na noge možete obuti lagane patike, espadrile ili sandale.

 

Jelena je ipak za ovu priliku odabrala prelepe salonke u roze boji koje su se savršeno uklopile uz sako i dale su joj zaista wow efekat. 

 

 

U porodicu Đoković danas je stigla prinova, kada se Saška Veselinov, supruga Đorđa Đokovića porodila i na svet donela sina, kojem su dali ime  Aleksandar. Iako su društvene mreže svih članova porodice preplavljeni čestitkama, fotografijama Saške i Đorđa, na profilu Jelene još uvek nema objava na tu temu.

 

Mnogi su odmah to primetili i pokušali da protumače taj Jelenin potez kao neku negativnu emociju prema novoj snajki, Saški Veselinov. Ipak, možda je samo bila zaokupljena drugim obavezama, pa je to razlog zašto odmah nije podelila lepe vesti na svom Instagram profilu. 

 

 

makonda-tracker