skromna

Najobožavaniji ODEVNI KOMAD svake zime: Sloboda Mićalović jednostavnim autfitom očarala Beograđane (FOTO)

0

Kaputi kao odevni komadi apsolutni je modni hit godinama unazad, a poznate dame ih upravo zato obožavaju 

foto: Instagram / Sloboda Mićalović Boba
foto: Instagram / Sloboda Mićalović Boba

Naša poznata glumica Sloboda Mićalović često zna da nas oduševi jednostavnim odevnim kombinacijama, koje se lako kopiraju. 

 

Ona je pobornik svedenog stila, pa je često prate baš one žene koje vole neupadljive, klasične odevne komade, koji mogu da se nose godinama.

 

Jedan takav nedavno je Sloboda ponela prilikom druženja sa beogradskim omladinicima. Ona je deci čitala bajke, a za tu priliku obukla je kaput koji je oduševio sve prisutne.

 

 

Sloboda kao i mnoge druge poznate dame često biraju kapute klasičnog kroja, a posebno su proteklih godina prisutni oni koji se vezuju u struku. Time se dobija figura baš onakava kakvu žene najviše vole.

 

Strukirani kaput je odličan izbor ako želite da izgledate vitikije, pa ne iznenašđuje što se u svakom ženskog garderoberu nalazi bar jedan crni i još jedan u nekoj drugoj boji.

 

Sloboda Boba Mićalović u belom kaputu
Sloboda Boba Mićalović u belom kaputu foto: Printscreen Instagram / Sloboda Mićalović Boba

 

Prilikom odabira modela kaputa treba imati nekoliko stvari na umu. Ako idete na one koji spadaju u domen klasičnog i izbegavate aktuelne trendy forme nikada nećete pogrešiti i tako kupljen kaput će biti aktuelan i za 20 godina.

 

 

Ako pak pratite trendove, birajte one krojeve koji su trenutno aktuelni, pa je onda dobar izbor kaput u boji koja će učiniti da postanete prava trendseterka.

 

U tom slučaju treba da imate na umu da će se taj kaput nositi možda sezonu ili dve, a onda čekati neko bolje vreme, kada će se moda ponovo vratiti.

 

 

makonda-tracker