wow

Ovakvu je dugo nismo videli: Monohromatski CIKLAMA autfit Jelene Đoković će biti 1. lekcija u svim BUKVARIMA ELEGANCIJE

1

Jelena Đoković je oduvek bila dama sa stilom, ali na ovom autfitu bi joj pozavidele mnoge holivudske zvezde.

Jelena Đoković
Jelena Đokovićfoto: Amir Hamzagic ATAImages

Jelena Đoković, supruga jednog od najboljih tenisera u istoriji tog sporta Novaka Đokovića, uvek je važila za ženu sa veoma istančanim ukusom za modu.

 

To nam je do sada bezbroj puta dokazala. Njenim autfitima se ne može naći zamerka, bilo da su u pitanju malo opuštenije svakodnevne kombinacije, bilo da su neke otmenije, za svečane prilike.

 

Jelena, koja je u srećnom braku sa Noletom od 2014. godine, i koja je sa njim prošle i lepe i teške trenurke od srednje škole, ovoga puta se odlučila za jednu potpuno glamuroznu kombinaciju.

 

 

Kombinaciju koja je izazvala salvu pozitivnih kritika i pohvalnih komentara. Jelena je obukla kombinezon bez rukava sa V-izrezom. Odabrala je boju ciklame, koja je jedna od onih nijansi koje imaju moć da jednostavno hipnotišu sve u prostoriji.

 

 

Jednostavna, a neverovatno elegantna frizura i svedena šminku su upotpunili obaj autfit. Od nakita tu su bile minđuše, lančić i ručni sat.

 

Inače, Jelena ima običaj da ne baš retko prošeta monohromatske kombinacije, kao što je bio slučaj i pre nekoliko dana, kada se odlučila za belu boju.

 

 

 

makonda-tracker