šik i moderno

Nosile su se pre 20, 30 godina, a nosiće se i sledeću deceniju: Danijela Dimitrovska u izdanju koje ćete rado iskopirati

0

Široke farmerke niskog struka dominirale su tokom 2022. godine, a njihova dominacija se nastavalja i u 2023. 

foto: Instgram / danijeladimitrovska
foto: Instgram / danijeladimitrovska

Ukoliko volite opušten stil i garderobu u kojoj se osećate lepo i udobno najnoviji stajling lepe manekenke Danijele Dimitrovske će vam se sigurno dopasti. 

 

Famerke širokog kroja sa uskim strukom nosile su se davno, pre 20 i 30 godina, a kako se modni trendovi uvek ponovo vraćaju i ovaj je dočekao ponovo svojih 5 minuta.

 

To dobro znaju naše poznate dame koje svaki trenutak koriste kako bi uživale u najrazličitijim odevnim kombinacijama koje uključuju ovaj vanvremenski komad.

 

 

Jedna od njih je i Danijela Dimitrovska, koja je farmerke sa uskim strukom i širokim nogavicama ukombinovala sa udobnim trendi džemperom u sivoj boji.

 

Ono što je svima privuklo pažnju je to što je džemper imao potpuno gola leđa. Danijela je ovim jednostavnim, a ipak tako neobičnim komadom upotpunila farmerke i postigla super moćan efekat. 

 

 

Modni znalci najavljuju za ovu sezonu potpuno dominaciju teksasa, a onaj u sivoj boji će biti apsolutni must have. Devojke koje prate modne trendove već u svojim ormarima imaju sive farmerke, koje predstavljaju odličnu osnovu za mnoge šik odevne kombinacije.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella 🦋 (@bellahadid)

 

To je pozala i Bela Hadid, koja je već usvojila novi veliki trend. Ona nosi sive farmerke u kombinaciji sa najrazličitijim komadima, a jedan od omiljenih su joj bodi i jednostavne crne patike u kojima se oseća lagodno i opuštajuće. 

 

 

makonda-tracker