modni saveti

Volite li više široki ili ravan kroj? 3 modela farmerki koje će biti IN ove sezone

0

Trendovi se stalno menjaju, ali farmerke nikada ne izlaze iz mode, zato u vaš ormar uvrstite ova tri modela koji će promeniti vaš stil

foto: Shutterstock
foto: Shutterstock

Farmerke su jednostavno komad odeće koji nikada ne izlazi iz mode. U svakoj sezoni se provlače razni modeli, javljaju se novi krojevi, te samo doživljavaju ekspanziju u carstvu mode. 

 

Do pre neku godinu najpopularniji modeli bili oni sa uskim nogavicama, koji su se jedva navlačili, a još teže skidali, ali su u poslednje vreme primat uzeli nešto drugačiji krojevi. 

 

 

Naime, sve su popularniji širi modeli koji su trapezastog oblika, ali i oni ravnog kroja, kao i novi trend sa malim šlicem na nogavici. Zato vam donosimo 3 modale koji će biti IN u sezoni koja nam predstoji:

 

1. Farmerice trapezastog oblika koje vizuelno izdužuju nogu, još ako izaberete visoki struk, potpuno će promeniti izgled vaših nogu.

 

2. Ravan kroj farmerki sa zavrnutim nogavicama je pravi izbor za poslovnu ženu, a ovakav model voli da nosi i dizajnerka Viktorija Bekam.

 

3. I za kraj, jedan od najpopularnijih modela ove sezone sigurno jesu farmerke sa malim šlicem na nogavicama, one su savršen izbor za sve ljubitelje široke garderobe, jer se uz takvu odeću odlično kombinuju.

 

 

makonda-tracker