vau, vau, vau!

Buntovničko izdanje Danijele Dimitrovske: Najpoželjnija obuća ove sezone + asimetrična suknja kakvu niste videli dosad

3

Manekenka Danijela Dimitrovska prošetala je Beogradom u kombinaciji koja je idealna za popodnevno piće sa prijateljima, ali i večernji izlazak.

Danijela Dimitrovska u kombinaciji koja je idealna za popodnevnu šetnju, ali i večernji izlazak
Danijela Dimitrovska u kombinaciji koja je idealna za popodnevnu šetnju, ali i večernji izlazakfoto: Antonio Ahel/ATAImages

Manekenka Danijela Dimitrovska (35) prošle godine je stavila tačku na svoj brak sa voditeljem Ognjenom Amidžićem koji je trajao 10 godina,a kako je nedavno priznala u jednoj emisiji "Realna priča", ideja o razvodu se dugo "kuvala".

 

Razvod je jedna od najbolnijih stvari koja može ljudima da se desi. U najužem krugu svojih prijatelja, kada se šalim, kažem da je to smrt bez umiranja. To baš boli, kada umrete to je kraj, a ovo boli. Sve dok ne prođe to boli, a nikada ne znate kada će da prestane, nema potpisanog papira za to. To je sve pravo na izbor i hvala Bogu jer imamo pravo da biramo za koga ćemo se venčati, rastati, itd. – istakla je Danijela.

 

Ona i njen bivši muž su u dobrim odnosima i zajedno se staraju o sinu Matiji.

 

To je odluka koja se dugo kuvala. Potičem iz patrijarhalne porodice, roditelji koju su 37 godina zajedno. Za odluku o razvodu mi je trebalo dugo vremena, ali kada sam je donela onda sam bila sigurna. Moj bivši partner i ja smo u korektnim odnosima zbog deteta. Naravno da nije prijatno kada svi imaju pravo to da komentarišu, ali sama sam to dozvolila jer se bavim javnim poslom – izjavila je Danijela.

 

Danijela je oduvek bila jedna od najstilizovanijih manekenki na našim prostorima, ali u poslednje vreme zaista inspiriše i pokazuje nam sjajne autfite koje možemo lako da iskopiramo.

 

Njen modni stil se ogleda prvenstveno u jednobojnim "basic" komadima koje iskombinuje na savršen način i od svake modne kombinacije napravi izdanje o kojem će se dugo pričati.

 

Ovog puta Danijela je odlučila da u centru njene kombinacije bude asimetrična suknja sa faltama, na kojoj se smenjivala dužina od mini do one koja je dosezala do kolena.

Kamel kaput srednje dužine 'otvorio' je kombinaciju.
Kamel kaput srednje dužine "otvorio" je kombinaciju.foto: Printscreen/Instagram/danijeladimitrovska

Ova haljina u teget nijansi je izdužila Danijeline vitke noge uprkos faltama koje mogu zapravo da prošire celu figuru. 

 

Asimetrična suknja je inače pravi pogodak za devojke sitnije građe. 

 

Gore je obukla kamel blejzer srednje dužine koji je "otvorio" celu kombinaciju i zahvaljujući širokom kaišu sa upečatljivom šnalom istakao njen struk .

Asimetrična suknja sa faltama idealna je za devojke sitnije građe
Asimetrična suknja sa faltama idealna je za devojke sitnije građefoto: Printscreen/Instagram/danijeladimitrovska

Uz sve ovo, manekenka je iskombinovala duboke kaubojske čizme, koje su već godinama među najpoželjnijom obućom.

 

Jedan od najboljih načina za nošenje kaubojskih čizama jeste upravo kraća suknja koja sveukupno doprinosi stilu buntovnice.

Kaubojske čizme su celoj kombinaciji dale buntovničku notu
Kaubojske čizme su celoj kombinaciji dale buntovničku notufoto: Printscreen/Instagram/danijeladimitrovska

Ova kombinacija Danijele Dimitrovske, koja ističe vitku figuru i sužava struk, idealna je za popodnevno piće sa prijateljima, ali i za večernji izlazak. 

 

 

 

 

 

makonda-tracker